Selasa, 29 Januari 2013

GAMBAR AZZA ELITE BERTUDUNG

Jika minggu lalu ada berita mengatakan yang personaliti televisyen, Ras Adiba Radzi kini sudah bertudung — minggu ini kita ada pula kisah Azza Elite yang sudah berhijrah.

 
Bercakap kepada mStar Online, Azza Elite berkata watak wanita muslimah yang di’bawa dalam drama Mujahid tahun lalu membuka hati beliau untuk terus menutup aurat.

 
“Alhamdulillah, menerusi bidang lakonan yang menjadi punca rezeki utama juga menyedarkan saya kepada sebuah penghijrahan yang indah dalam hidup ini,” ujar Azza Elite yang mula bertudung 6 Januari lalu.



 Berkaitan dengan kerjaya seni beliau, Azza Elite berkata tiada apa yang berbeza ketika ini dalam bidang lakonan atau nyanyian — yang berubah hanya penampilan beliau.
“Saya akan terus berlakon dan menyanyi seperti biasa — cuma yang bezanya hanyalah penampilan diri sahaja”


 
Tahniah Azza Elite atas perubahan positif dalam hidup beliau ketika ini.



nota bijik: alhamdulilah..Azza nampak lebih muda n manis bila bertudung kan kan

13 ulasan:

  1. alhamdulillah...semoga kekal begitu.
    tp pipi, hidung dan dagu dia pun dh berubah, kan...

    BalasPadam
  2. alhamdulillah..azza dah pakai tudung..makin cantik =)

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah macam tak caya je tapi bagusla good for er :)

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah..

    aku minat kat azza ni dala citer kiah pekasam tu. hahahaha.. pi jepun terus kena penampaq jepun. best woo citer tu.

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah!!
    Cantik sgt dia berhijab..
    Lalink!!
    Rindu sgt kat ko ngn anak2.. ;D
    TC yer babe.. ;)

    BalasPadam
  6. Lelaki dgn dia tu cuteeeee. hahaha :p

    BalasPadam
  7. alhamdulillah kerana berani memerdekakan diri daripada godaan dunia, doakan moga urusan beliau dipermudahkan dalam penghijrahan ini, amin~

    BalasPadam
  8. last pic tue nmpk comei.. muka dia ala2 arab pon ado kan...
    hahaaa.... aku pon lupa dh bila baca komen moss, lupa kata azza dh kawin lain hehehe

    BalasPadam
  9. alhamdulillahh
    tahniah sbb dia dah berubah kan ;)

    BalasPadam
  10. syukur alhamdulillah..semakin cantik azza bila bertudung..

    BalasPadam