Rabu, 2 Januari 2013

BIRTHDAY GIRL

tuk taun ni kami dah plan nak sambut besday arwen pada 01.01.03 kt kampung..xnah sambut pun besday budak2 ni kt kampung..asik2 kt penang jek..so kebetulan en. somi pun cuti kami pun balik kejap 1 malam je stay sn..budak2 tu dgr je balik kpg mmg seronokkk sbb dpt jumpa 2 org kezen deme kt sn..hehehe

so aku masak just simple2 jek..yg ado pun mak abah aku..abg n kakak ipar aku ngan 2 org anak buah tu..adik2 aku xdpt nak join sbb sorg tgh bercuti kat Australia sorg lg kena attend kenduri plak..haii xdpt lah deme rs nasi ujan panas aku tu hehe..


besday girl yg excited sgt ritu xabis2 dok ulang2 tya mama bila nak potong kek..bila nak mkn kek..huhu
 

Kek for Arwen 

 
Xtya lak budak2 mn lilin hehehe


Yeaaaa potong jgn x potong..tgk camera ready hehe
 

Arwen terharu sgt haha
 

Ha makan lah nak woiii kan dah kempunan sgt td nk kek :)
 

Tu dia arwen mkn haha
 

2 org kezen derang tu..dua2 pelajar terbaik pra sekolah ngan Tahun 1... adik abg konker dari 5 tahun smpi 7 tahun fuhhh...kt umah penuh ngan piala pelajar terbaik ok.. hehe
 

Sungguh2 makan budak2 ni haha


Nasi hujan panas
 

 Ayam masak merah yg merah sgt2 haha


 Donut ball


Triffle Puding..jatuh chenta aku ngan puding ni..1st time buat sedap sgt haha


terlupa ada kerabu karot n timun sekali hehe



9 ulasan:

  1. wah semua akak masak ke? bagusnya. tu betul ke arwen nangis terharu tu kak? haha

    BalasPadam
  2. slmt ulangthn kelahiran Arwen yg comey...

    yeayyy aku dh penah rasa nasi hujan pns hg...sedap!

    BalasPadam
  3. hepi besday in advance arwen...
    weh sambut awal yerr..
    ooo hg blk kg ka wat pudding tue...
    sedap kan hehehe... aku dh bleh jd chef puding la gini hahaha

    BalasPadam
  4. Hepi birthday Arwen..daku selalu celebrate birthday anak aq kt kg gak..:-)

    Sedapnyer tgk menu hg..nnt post makanan kt aku gak eh..ekekeke

    BalasPadam
  5. Arwen muka teruja :)

    Sedap tengok menu, hujan panas tu :D

    BalasPadam
  6. kek pun wat sendiri, el?? wahh...pasai tu ke takde lilin??? hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. perli el ke kak lona hahaha...npk sgt bunga lilin tu pndai el buat eh...kehkehkeh...beli kak woii xde ms nk wat :-)

      Padam
  7. `cute little gurl` excited nak potong kek !!..bila nak poskan nasi hujan panas tu kat umah mama?..ha2x..

    BalasPadam
  8. happy belated bufday budak chomell...
    nak triffle sket..huhu

    BalasPadam