Rabu, 9 Januari 2013

BAGI MAKAN PERUT

hahahahaha apelah tajuk n3 aku ni..dah xde idea doh..hentam sj lah labu

'bagi makan perut'

yelahhh betullah tu..ape lak dok garu2 pala tu..dah perut lapar bg makan lah kahkahkah (ekceli tiru ayat budak bella tu hehe)

so kami laki bini lapaq western smlm..bini nk mkn lamb..laki pun nak gak..nyebok je haha

so aku suggest pi mkn kt Blue Bayu yg femes tu kt Tokong Ulaq

Mayb en. somi sebulan x korek telinga..otw nak pi kuar tyalah aik nak pi mn ni..terus dia jwb..kan nak pi
mkn western kt tanjung tokong..laaaaaaaaaaa org ckp kt tokong belah sn...tokong ulaq..ha ada salah faham kt situ..xpelah janji dpt mkn lamb muahahahaha

En. somi kata...refer kwn dia western kt situ sedap..ok fine kita try n test lu market ewahh ayat poyosss haha


Grill Lamb Black Pepper...sodap sgt..portion byk

En. somi order Tenderloin Steak..ya rabbi sedap sgt hat ni...so en. somi mkn half..bg aku..yg aku pya mkn half bg kt en. somi...sweet x hahahah wekkkkk

Budak2 tu order ciken cop...siyes xsedap ok..byk tepung..budak2 tu pun x mkn sgt..

Ayaq ambra asamboi..perghhhhh pekat giler ambra jus tu..naik juling mata aku mnm hahaha

tgklah ragam anak2 aku..mmg xleh dok syp...huhu

hat kecik tu pun laaa ish2

ha siap panjat lagi ko

mkn skit..main..mkn skit main haha

xpadan ngan kecik...gigit tinge tu kang haha

dah2 lah tu jom balik dik oiii :)

oh lupa nama kedai western tu Wan Western Food berdekatan ngan food court depan
Toy Museum x silap 

7 ulasan:

  1. perghh sodappnya isi perut..hehehehe....

    aktif2 ank2 k.el..ehehehehe

    BalasPadam
  2. ehem patut laa titeww duk tersedak je aih dari tadi . ada org sebut nama titeww upenyewwww . hakhakahak

    anak kak el aktif tu agak2 mewarisi pangai kak el eh ? bhahaha

    BalasPadam
  3. kak el...mcm best ja...blh try nie pas ni.. :)

    BalasPadam
  4. pergh melampaula kak el ni kasik gambar lamb bagai hish. kak ambra tu apa?

    BalasPadam
  5. Amboiiii!!
    Anak dara si bongsu tu..
    Bkn main lg manjat ko..
    Ni sah sah bakat mak dia ni.. ;p
    El, aku lama menyepi kat fb je rajin skit..
    Sbb yg tu x per spontan merepek x yah nak edit2 mende..
    Hik3!!!
    Ko x rindu erk kat aku El?!!
    Sakan ko mkn erk port luck kome ritu..
    Amboiiiiiiii!!
    X ingat kat aku ker weih oiiiii..
    In shaa allah el..
    Ada rezeki buat doa slamat msk umah aku msg ko.. ;D
    Jgn ko dtg bwk MANGKUK TINGKAT udah..
    Muahahahhahahhhaa
    TC yer sorry sgt lama x menyinggah sini.. ;)

    BalasPadam
  6. kt mn tu ha?

    terliur aku tgk menu2 tu..adeiii

    alana cergas tul...hehe

    BalasPadam