Jumaat, 11 Januari 2013

AMAR ASYRAF VS KHAIRUL FAHMI (APEX)

sekarang ini nama AMAR ASYRAF semakin fofular..dimana2 pun ada AMAR ASYRAF
siapa AMAR ASYRAF??..anda kenal?bf anda?kekasih gelap anda?takan suami anda plak coiii haha

ok ok siapa yg folow drama Setia Hujung Nyawa sure kenal kan
apa yg aku nak cite pasal AMAR ASYRAF ni hahaha

nak tahu sinopsis drama Setia Hujung Nyawa klik SINI

ada ape ngan Amar Asyraf? ni ha nama AMAR ASYRAF ni menjadi hit keyword lam blog el gara2 drama Setia Hujung Nyawa lah ni hehehe..lakonan Amar Asyraf lam drama Setia Hujung Nyawa sebagai Zain Hakimi dan Nely sebagai Elsarlina wow sgt2 sweet ketika derang tgh baru kawin..smpi el pun malu2 meow nak tgk kehkehkeh
  

Apa hal lak ngan Khairul Fahmi (Apex)..wahhhh nak lawan Amar Asyraf ke?Hahahaha fofular sgt kah beliau sampai nak kalahkan Amar Asyraf..ngeh3x..

Ok selain hit Amar Asyraf..blog el gak jd tumpuan for cerita ceriti pasal Khairul Fahmi gara2 perkahwinan beliau dengan Leuniey Natasha. Ada sape2 sini peminat Apex??Harap pas kawin ni prestasi Apex meningkat kembali :)




Amar Asyraf vs Khairul Fahmi (Apex)

mana satu pilihan anda?haha




12 ulasan:

  1. cemana cemana pun, tetap saye tak minat apex. muehehe :p

    BalasPadam
  2. 2 2 x minat...
    dah hg wat n3 aku baca la

    BalasPadam
  3. xkenal plak hana.. xikut ceta ni. xpa2 nanti download.hehe

    BalasPadam
  4. dua2 sy kurg minat...hahaha...

    BalasPadam
  5. apex juga di hatikuuu .. ecehhhhhhhhhh !

    BalasPadam
  6. ehem mama suka tonton setia hujung nyawa tu..tapi tak suka dgn amar asyraf tu..ego tinggi sgt !!..ha2..

    BalasPadam
  7. Off course la pilih Amar Asyraf sbb lakonan die best gile kat cite Setia Hujung Nyawa...syabas la kat die sbb dpt bwk wtk Zain Hakimi tu!! :)

    BalasPadam
  8. 2 org tu mmg ok2 jae... Sye suka apek dan amar asyraf

    BalasPadam
  9. dah tentu saya mnat dgan amar dia lah idaman hati er

    BalasPadam