Selasa, 23 Oktober 2012

GAMBAR TERKINI ARTIS MENGANDUNG 2012

Nampaknya tahun ini ramai artis wanita yang mengandung dan kebanyakannya adalah baru pertama kali bergelar seorang ibu.

Berikut merupakan Top 5 foto artis mengandung dan kesemuanya kelihatan sungguh comel sehingga boleh dikategorikan sebagai “Hot mummy wannabe.”

Antara lima artis ini, siapakah yang paling comel??sumber

 Fasha Sandha


Faezah Elai 


Eira Syazira
(bolattttttnye perott..sah anak pompuan ni hehehe)
 

 Lina Teoh


Ning Baizura
(eh eh dia peknen eh..baru ku tahu heheh)
 

Yes mmg betul..org pompuan lau peknan mmg super comey n super hot..segala nya HOT belaka luar dalam muahahahahaha..tahniah2...jaga diri n kandungan lelok taw (mcm lah derang bc blog aku eh) ekekekekekekeke



Rabu, 17 Oktober 2012

SHILA AMZAH DIBAYAR RM100,000 SETIAP PERSEMBAHAN DI CHINA


Penyanyi Shila Amzah menolak dakwaan kononnya dia menerima bayaran setinggi RM100,000 untuk setiap satu persembahan nyanyian di China. Pun begitu juara Asian Wavve 2012 ini tidak menafikan bayaran yang diraih disana jauh lebih lumayan berbanding bayaran di sini. Bagaimanapun Shila berkata, untuk persembahan di Malaysia mengekalkan harga sama seperti sebelum ini.
"Saya tak mahu komen pasal tu. Tapi apa yang boleh saya katakan bayaran di sana lebih tinggi dari bayaran yang saya perolehi di sini. Sebab disana untuk harga seorang selebriti atau penyanyi, layanannya berbeza.

"Senang kata, kalau di Malaysia saya ikut harga Malaysia. Kalau di China saya ikut bayaran di sana", jelas Shila Amzah sekali gus menjawab mengenai perubahan harga untuk satu-satu persembahannya di masa akan datang.

Shila ditemui di majlis makan malam meraikan kejayaannya di One Hotel, Bandar Utama, baru-baru ini.

Bercerita lanjut mengenai projek di tembok besar China, Shila yang masih dalam proses berbicang mengenai kontrak dengan pihak pengurusan disana, memberitahu ada beberapa undangan persembahan yang telah diatur untuknya. Termasuk membuat penampilan di konsert penyanyi terkenal, Eric Mo. Selain dia juga dalam proses memilih satu single Mandarin dan sedang mengumpul material untuk album terbaru yang akan dirakamkan di sana nanti.

"Sepatutnya saya akan ke sana tak lama lagi. Tapi ada berapa urusan yang belum selesai di sini. Lagipun konsert Eric Moe di tunda sebab kerajaan China adakan satu konsert di Beijing kebetulan pula pada hari yang sama. Tambahan pihak kerajaan mereka tak membenarkan mereka adakan konsert lain", katanya yang akan kembali ke sana sekitar hujung November atau awal Disember ini.

Dalam pada itu sebagai persiapan, Shila kini sedang mempertingkatkan lagi penguasaannya dalam bahasa Mandarin. Malah dia baru ditawarkan oleh sebuah universiti di sana untuk mengikuti jurusan bahasa.



nota bijik:  skang aku lebih suka dgr lagu2 yg dinyanyikan oleh Shila Amzah compare ngan CT... sore dia sgt2 lah unik n sedap hehehe..she so lucky!!!!!!!

Ahad, 14 Oktober 2012

GAMBAR : AQASHA TIMANG ANAK PEREMPUAN


 “Inginku gigit-gigit cuping telinga kecilmu, luahkan perasaanku, membisikan aku cinta kamu…” Melihat foto-foto yang dikongsikan oleh penyanyi lagu “Obsesiku” ini turut menimbulkan perasaan geram kepada setiap orang yang melihat. Mana tak, pasangan bahagia ini telah berkongsikan beberapa keping foto comel anak kedua mereka di laman Twitter Aqasha melalui Twitter “Aqasha LeĆ© ?@TheAqasha”.



 Firdee Aqasha Rosli atau lebih dikenali sebagai Aqasha berkongsi gambar anak perempuannya yang bernama Alaena Ayesha yang selamat dilahirkan di Darul Ehsan Medical Centre (DEMC). Jelas terpancar keseronokkan Aqasah apabila dia turut berkongsikan sekeping gambar isterinya, Norbaizura bersama anak sulung, Alehandra Ahmad Firdee, 1 tahun, dan bayi perempuan mereka iaitu Alaena Ayesha.





TAHNIAHHHHHH!!!taun ni rmi yg dpt anak perempuan...to Herda my fwen jugak tahniah dpt gegel :)

Jumaat, 5 Oktober 2012

NASI GORENG TOMYAM





ritu ms nak pergi amek abg danish skul...ada budak pmpuan jaga parking kt ofis aku ni suh aku tapaukan dia   tuk lunch..so aku pun kata ok je..then tetiba jd mls lak nak g beli..terus come out satu idea eh sian pulak budak tu kang xmkn..xpelah aku goreng jelah nasi kat umah sekali untuk aku...gorenglah aku nasi kt umah pas amek abg danish skul..men campak2 jek...aku buat nasi goreng tomyam...letak pes tomyam..ayam skit ikan bilis skit sayur xde hahahaha..pas2 letak telur goreng..oklah tgk mcm beli kt kedai je kan...nak pulak bekas mknan tu ada tanda harga kebetulan..RM3.50 ha mmg kena lah pun..hahahahaha..mcm best pulak buat mcm ni..at least dpt gak duit hahaha...ms time nak balik keje tu tyalah kat budak tu..dik ok ke nasi goreng tu..ha ok kak sedap...aku pun senyum x perlu kata apa2..hahahaha igtkan nak buat lagi lah mcm ni..kira duit poket lah hahaha ok x?

tp esoknye dia mtk belikan lagi taw x...tp aku kata x pi kedai pun rini..hehehe nak msk tuk dia xde bahan cukup kt umah...aku kena beli lah tmpt bekas mknan tu byk2...hahahahah so nti dia igt aku beli kt kedai hahahaha

Isnin, 1 Oktober 2012

BREAKFAST MEE KUAH!!!




tiba2 tingin lak nk bfast mee kuah...igtkan nak goreng kan sj mee tu..tp lidah rs nak mkn benda kuah2..so buat je lah mee kuah campak2..haaaaaaa lega sudah dpt mkn mende berkuah...hehehehe

weiiiiiiiiiii uols pehabaq..rindu betul lah kat uols..hehehe
aku ni mcm dah xnak berblog dah taw..ntah ape hangin msok lam roh ni..rs malas gilak2 hahaha
xpe2..aku slow2 nak pulihkan semangat berblog balik ni taw..ok

kpd kwn2 yg preggey tahniah..dah yg telah selamat bersalin tahniah jugak
n kepada yg akan bersalin smoga semua dipermudahkan hehehe