Jumaat, 31 Ogos 2012

HARI RAYA 2012

assalamulaikum..aiseyman..dah lama aku x update blog aku ni until my fren nureen tepon smlm tya hey hang ape cite..blog pun x update..pas2 tgk kt fb plak org msj..mcm2..tya apa dh jd ngan aku hahahahaha...thx uols sbb sgt2 concern pd aku..aku ngan famili aku ok ok jek alhamdulilah sihat2 jek cuma
ntahlah mood blogging aku tiba2 ilang cam tu jek..bila lama x update...rs mls lak nak berblog 

raya taun ni kami sgtlah bersederhananye semua nye untuk anak2...2 malam sblm raya dah siap2 wat ketupat..soknye malam raya dah masak rendang ngan rebus ketupat..syok plak at ketupat kacang daun palas ni..cam dah expert jek buat...sekejap jek siap..then malam raya uols tau barulah nak carik baju kurung anak dara aku 2 org tu..nasib la ade..tuk aku ngan laki aku kami xbeli pape jek..pakai aje yg lama2.. :)

petang raya tu baru aku balik kampung selama 4hari jek













time salam ngan mak aku...berjujuran ayaq mata..syahdu betul..hahahaha

lupa nak wish uols SELAMAT HARI RAYA n MAAF ZAHIR BATIN
insyallah start skang aku akan rajin update blog..n akan wat maraton blogging kt umah kwn2 eh :)

Selasa, 14 Ogos 2012

IRMA HASMIE HAMIL



Okay. Kali ini ia’nya memang fakta sebenar bukan spekulasi atau salah faham peminat yang membaca tulisan pelakon juga pengacara ini di akaun Twitter beliau.
Laporan oleh Murai petang ini menyatakan yang Irma Hasmie telah mengesahkan yang diri’nya kini mengandung dan usia kandungan’nya kini masuk minggu ke-5.
“Insya Allah, memang betul saya sudah mengandung. Sekarang ini pun saya agak tidak sihat dan banyak muntah-muntah. Usia kandungan saya 4 minggu & sudah mahu masuk ke 5 minggu”
“Saya selalu muntah-muntah & tidak boleh menerima makanan. Namun, doktor memberitahu bahawa ini simptom biasa. Saya berharap badan saya cukup kuat menghadapinya”
Irma Hasmie turut mengakui yang beliau tidak mengidam apa apa tetapi lebih kepada selera makan yang meningkat dan ya, gambar terbaru pelakon ini nampak agak berisi.
Tahniah buat Irma Hasmie & suami, Redza Syah Azmeer atas kandungan pertama ini. Si suami pastinya akan luangkan lebih banyak masa untuk isteri tersayang selepas ini.


PENDAFTARAN PRA SEKOLAH DIBUKA SEKARANG


Ermm sj nak igtkan pd ibubapa yg ingin memasuki anak2 mereka ke sekolah prasekolah tahun hadapan. Kepada sape2 yg berminat nak hantar anak untuk memohon anak ke prasekolah borang pendaftaran telah dikeluarkan. Area penang start awal bln 8 ritu dah keluar. Ibu bapa yg berminat untuk memasukan anak mereka ke prasekolah boleh datang ambil borang di sekolah2 yg telah disenaraikan prasekolah pada tahun 2013. Pihak sekolah hanya menerima permohonan kanak-kanak yang berumur 5 dan 6 tahun yang lahir pada pada tahun 2007 dan 2008. Keutamaan diberikan pada kanak-kanak yang berumur 6 tahun. 


Siap Submit!!!!Pasni danish kena serius untuk belajar...no more main2..hehe
tya kat dia..taun dpn mama msok sekolah lain..dia jwb
XNAK!!!!!! hahahaha gasak lah ko nak... 


I MISS UOLS DEM BADLY..huhuhu u miss me!!!ahaks

Khamis, 2 Ogos 2012

Bz la sgt kan


lately xmood nak update n3
nak update psl menu msk for berbuke
dah xboleh..sbb makruh tayang makanan pd bln pose ni
lgpun xde aktiviti lain bln pose ni..asik msk n mkn je kt umah
BE pun dah jd ME..xde pun BE yg melekat..kena gigih balik ni wat n3
hohohohoho...sori lah sgt2 aku x jenguk uolsnye blog
if im free nti aku balas kunjungan eh
jgn lupa aku taw :)

Rabu, 1 Ogos 2012

GAMBAR: TASHA SHILA DENGAN KOLEKSI RAYA ‘La Dolce Von Teese’


Kalau mengikut kalendar wanita seluruh Malaysia, jika minggu ini mereka masih belum mempunyai persalinan baru untuk pagi Aidilfitri nanti, mereka wajib untuk panik.
 
Jangan risau kerana jika anda masih mencari cari persalinan sempurna untuk meraikan raya anda, koleksi raya La Dolce Von Teese rekaan Hatta Dolmat mungkin untuk anda.
Mengambil figura berpengaruh dunia fesyen Dita Von Teese sebagai inspirasi, pereka terkenal negara ini tampil dengan koleksi baju kurung elegan yang sedia untuk di’pakai.

Hatta Dolmat memilih Tasha Shila untuk menjadi model & wajah koleksi raya La Dolce Von Teese dan saksikan gaya menarik beliau dengan persalinan rekaan Hatta Dolmat.
Berminat dengan koleksi raya ini ? Anda boleh hubungi terus Hatta Dolmat melalui maklumat yang terkandung dalam blog rasmi beliau. Serang HATTA by Hatta Dolmat.



  





 sumber


nota bijik: huwaaa xsopin raye lagi ni..ape pun talak huwaaa