Rabu, 26 Disember 2012

WW - AARON AZIZ WANNABE???


tadaaaaaaaaa rmbut abg dah pendek...dah rupa mcm aaron aziz plak..bley??haha
mmg abg x suka rmbut pendek..dia ckp..abg xsuka lah rmbut abg skun ni...abis tu t msok sekolah cam mn..cikgu xbg rmbut pjg...ermm baiklahhhhh


jenuh jugak si mamu tu potong rmbut abg jenis xleh dok diam terhenjut2..potong skit mula geli lah...itu lah inilah suh tup mata takut gunting kena mata lah...alahaiiii ngade byk betul ari tu...
 

ko pehal x puas hati ke???hahaha


t cuti sekolah pjg kita simpan balik rmbut pjg k

9 ulasan:

  1. Ensem abg Danish ni, ada iras2 dah tu :)


    Thanks dan happy jumpa semalam, dah update sikit ;)
    http://normj1001.blogspot.com/2012/12/potluck-rakan-blogger-menu-kami.html

    BalasPadam
  2. mcm2 mn pun abg danish kan handsome gak wpun rmbut pendek.

    dont worry...nnti bsr simpan la rmbut pjg..hahaha

    BalasPadam
  3. ansem aih... semlm knape x wat mcm ni el?

    BalasPadam
  4. haha dah pendek dah rambut. handsome boy

    BalasPadam
  5. ensemm oo... machoo gituh. nanti skola ramai awek ni..

    BalasPadam
  6. alah alah ...comel nyaaaaaaaaaaaaa danish !
    yelah dikkk ko bikin danish dah ada rupe aaron dehhhhhhhh ! ;)

    BalasPadam
  7. ehem bakal pengganti aaron aziz..cayalah danish.. ;)

    BalasPadam