Khamis, 20 Disember 2012

Untunglahhhh



Rini aku kn adap budak2 amek exam selama 5 jam start kul 9 pg td

Dulu aku kn mrh psl x duk lam dewan peksa..mlslah aku nk duk lm2 lam 2..menonong jo cuma aku kejap msuk tgk keadaan derang je lah

Tp skun ni nk suh aku duk smpi blik pun xpa..sambil aku tgk2 budak2 tu aku leh je berwifi...untung ada smartfon ni kn hahaha

Sorilah lau n3 n gmbr aku ni kucar kacir skit sbb try update pki fon

Pas abis exam ni aku betul balik..sj nk tgk ok ke x pki fon update blog

10 ulasan:

  1. tingin gak nk guna smartfon ni, hehe..
    tp nanti2 lah...ada rezeki..adalah, kan..hehe.
    kot masa tu kuar lak model baru...hehe..

    BalasPadam
  2. Tulah kak lenkali xyah bw lappy tab or so on..bw fon ni je lah..sng keje hehe insyallah ada rezeki kak dpt smrtfon tu

    BalasPadam
  3. exam apo tu el?? Test lesen P pe apa??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ni exam engineering mak..ni kt computer lab

      Padam
  4. untung noh depa ada smartphone canggih...best bleh update di mn2..hehe

    BalasPadam
  5. untungla ada smartphone hihih :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahah perli no cha..eleh dia lg canggeh ip tuu

      Padam
  6. hahaha... memang untung . tak de la boring

    BalasPadam
  7. ha2x..untunglah ada smart phone !!.. ;)

    BalasPadam