Jumaat, 7 Disember 2012

RINGAN-RINGAN DI TENGAHARI

hahaha tajuk xleh bla...adakah anda laju2 dtg ke blog ni wekkkk lol


td pg kan bz play with the lego..smbil2 tu whatsapp x abis2 buzz manjang
maklumlah nak ringan2 di tghari nti (lunch date lah) agagaga


 so we decide dah smlm nk date kt SR jek


 muka hepi pas perut kyg hahaha...lapar gilerrr uols..pg x mkn..sib bek dah order siap2..sampai2 aje terus ngap..


lama xjpa nureen seigt aku last jpa taun lepas..lol


wantie n zura..ni pun lama xjpa..semua bz buat anak, preggy, pantang lah bgi..lol


cheese layer lasagna yg cantekkkkkkk hahaha betul ke menu tu t oi lol
t ngan nureen order yg sm


aku ngan zura oder hat ni grille mushroom ciken suda :)

ekceli pagi td time derang tgh bz whatsapp aku tgglkan lego aku jap...sbb aku sibuk wat goodie beg for them


 tadaaa 1st time dow aku wat goodie beg yg chumel ni..elok lak empat2 tu sama size..aku pakai hentam jek..dulu ada gak nak belajar buat goodie bag ni tp xpandai..alih2 rini mmg menjadi plak..eh eh super pandai dia kan lalalala


alololololow chumel kan...small gift for my luvly fren as name mentioned above..gie xdpt dtg so pass kt zura :)..hope next time dpt ringan2 ngan gie plak wakakaka


here we are hot mama blogger penang :)
hot la sgt pooodahhh haha 


nota bijik: mmg kecoh lau jumpa..mcm SR tu kami yg pya..hahaha gilerssss

7 ulasan:

  1. sedapnya...
    makan secret recipe
    nyum..nyumm

    BalasPadam
  2. Ringan ke?? berat2 jer akak tgk hot mama ni, hehe...opps, jangan marahh!!!

    BalasPadam
  3. bestler dpt ringan2 mcmnie....kalu bonda ringan2 mcmnie rugiler.....hahahaha

    BalasPadam
  4. Best nih..rugi x dpt ngedate sm..tp x leh la psl jem thp dewa...keja byk lak..ekekke...next time noh but not friday la. :-)

    BalasPadam
  5. bestnya lepakz ngn kawan2...huhu...miss penang =(

    BalasPadam
  6. ehem open table kat SR..sedapnya.. ;)

    BalasPadam