Jumaat, 7 Disember 2012

LETS PLAY LEGO


today puan el nak teach uols how to use lego and create something so ohsem...muahahahahaha

yesss...today puan el not working but still in the office play with lego...nak pi Legoland xtahu bila..so play with the lego pun ok lor lol
 


aku bab2 nak rekacipta x terer sgt..biasa2 tu boleh lah nak reka



tapi lau nampak anak aku abg danish tu...sure teruja giler2 tgk lego ni..dia mmg cukup suka bab2 lego n rekacipta ni...boleh je dia wat transformers dinosour bagai...bijak kan budak2 skun haha


ha siap pun rekacipta aku...ohsem x uols..sila kagum muahahahaha



nota bijik: this lego request by my lect..he wants to used this for his training lol
pejadahnye rini speaking...OH!! MY ENGLISH wakakaka

11 ulasan:

  1. wah ni akak ke buat. terer gak eh mama budak ni haha

    BalasPadam
  2. aku plak yg eksited nengok lego2 ni sgale..

    BalasPadam
  3. on my englishh...ahahahaha...

    teror gak k.el ni...ehsem kot rekaan k.el..ehehehehe
    nyue failed trs..ehehhee

    BalasPadam
  4. Yeayyyy..El x dak kojer..best gak layan nih...:-)

    BalasPadam
  5. oo ni yerr keja hg ari2 hahhaa

    BalasPadam
  6. wah wah wah
    ko kann memang x der korje kan dikk
    dah jadi korjee haaa
    cantik gak ...
    unsur ape tuu !
    konpiusss nie

    budak2 suke nie
    teringatlakk zaman akk kecik2 dulu , ada mak belikan lego nie
    tapi kalau belikan zahrien .. harus seminggu je ada set dia
    lepas tuu entah kemana2 rugi2 .. huhuh

    BalasPadam
  7. banyaknya lego...anak saya pon x byak sampai macam ni.
    say pon tringin nak pi legoland, tapi tak tau bila nak p

    BalasPadam
  8. kalau bagi kat bdak2.. mesti dapat reka lagi kreatif :) budak2 reka mmg nampak xkemas tapi kalau diorang bleh cakap, mesti diorang dapat explain itu ini kan kan...

    BalasPadam
  9. El..
    Ko kretip gak..
    Kalo aku ler ntah jd apa..
    Hi3!!!!
    Aqil tgk ni sure dia suka..
    Hi3!!!!
    TC & Happy Weekend yer.. ;)

    BalasPadam
  10. adoyai el.. aku ni asyik terpijak lego je kat umah. sebab budak budak tu mula main la. pas dah cemuih siap la main lontar cakera.

    pandai gak hang noh dok cantum cantum bagai. lecturer tu nak ngajar budak tadika ka? sampai kena wat model lego? hahaha..

    tapi kan, aku pernah attend training. deme suh guna lego ni tuk develop team. deme nak tengok kalau siap kemas tu kira teamn tu berjaya dan bersatu hati la kekononnya. eh betul ke teori tu?

    BalasPadam