Ahad, 30 Disember 2012

Layankan aje

pagi ni in sha Allah kami akan berangkat ke kampung..igtkan nak balik mlm smlm tp en. somi nak tgk wrestling pulak coz kt kpg xde cenel tu huhu

balik kpg ni sbb nak celebrate besday arwen 1/1 t..aah arwen lahir tahun baru..hehe asik celebrate kt sini je kan..budak2 tu lau dgr nak balik kpg...mmg seronok..sbb dpt jumpa kezen 2 org tu...

dan pencarian kami untuk sekian kali telah berjaya..apa dia?

pg smlm aku cuti sbb nak antaq abg danish ada orientasi pra sekolah..so far so good dia lam kelas..mmg seronok dia dpt bersekolah..abg danish ckp mama abg sukalah sekolah ni..sekolah ni cantek dr sekolah ungu tu hahah dulu sekolah kt usm pki baju ungu...lega aku lau dia ckp cam tu..hehe

dah abis orientasi abg danish...balik umah jap tido..pas2 dah selesai masak tghari kuar ngan abg danish jap g tesco


melayan karenah abg danish

i am spiderman  


malam lak kami pi terjah Jusco Perda..mencari sesuatu hehe

selipar pink :) 


kami lapar mkn Big Apple 

 Dan inilah pencarian kami..yeaaaaa hehe



5 ulasan:

  1. Epi bsday arwen...cntik nom tarikh lahir...01.01..

    BalasPadam
  2. wak pon sukak donut..,tapi wak X sukak rogolan mak nii..,

    BalasPadam
  3. blk kg ke? bestnya....

    bday arwen tahun baru noh...aku pon celeb taun baru..haha

    BalasPadam
  4. amboi.. tayang selipar pink tu dua banak. hang jaga le. nanti Aleesya besar sket aku pun nak tayang gak sedondon ngan anak pompuan. hehehe...

    baguslah kalau abang danish suke ngan sekolah.

    BalasPadam
  5. amboi2nya sakan shopping EL..dah lama mama tak tapau big apple sejak badan dah debam ni..ha2x..

    BalasPadam