Selasa, 18 Disember 2012

LAYAN WAYANG GAMBAR PULAK - the hobbit

smlm en. od ajak pergi tgk wayang..wooohoooo dah lama weols x tgk wayang ok..rasanya dkt 2 taun pas banak alana....skun men tgk muvi donload jerk..hehehe

smlm sib bek lah budak2 bertiga tu sgt2 behave w/pun bunyi sore deme je lam tu hahaha...abg ngan kakak lah bising..laparlah..dahagalah..asalnye dah makan popcorn air bertimbun2..sib bek abah deme faham beli kan aje nak tutup mulut..alana lak half muvi kemain nganga tgk...pas2 zzzzz tido hehehe


budak bertiga ni mmg payah nk tangkap gambar yg elok pun
 

tgklah suh dok diam2 pun ssh 

layankan aje deme tiga ni..huru hara haha


mama pun nak selit gak hehe

abah nak popcorn..abah nak air..abah nak keropok...all abah ok..mama zzzzz hahaha





 alana ni mmg xleh dok diam...kehulu kehilir sukati dia jek smpi salah org g bertengek dia igt aku..sekali tgk ha dah tersengeh2 malu..tgk tu tgh main palang tu skit lagi nak jatuh haha


ok weols tgk The Hobbit semalam...anak2 aku x abis2 mama..ni lah kita tgk lam tv tu..mama tu org kecik lam tv tu mama..mama tu lah ahli sihir pki topi besar...hahahaha pokpekpokpek derang lam tu..smpi terpaksa kata tgk tu ada tulis..sesiapa yg bising polis akan tangkap..dgr je polis terus syp smpi abis lol


nota bijik: oklah cite ni w/pun kdg2 slow..tgu next ep lak..nak tgk jelmaan dragon tu

9 ulasan:

  1. amboi baju roxy tau nak geng auntie cha la tu hihih. comel je anak akak. sume happy go lucky mcm mak dia jugak

    BalasPadam
  2. hikhik...sebuk je mama ni nak selit2 jgk..hiks..

    BalasPadam
  3. best dk ceta ni? aku x layan wayang la ni...layan dvd kt umah je nokss..hehe..

    ok la anak2 hg behave je..hehe..

    mama dia yg gojes skrg...hehe

    BalasPadam
  4. amboi alana... siap angkat kaki. ada gayalah kome semua tu.

    BalasPadam
  5. Ok jgk per gambar2 anak2 EL masa tgh dok menunggu tu...nampak real pe'el budak2, hehe..moment!!!

    BalasPadam
  6. komen dh jd 'rogolan'.., amboiii makk

    nntila wak donload muvie hobbit ni jugkakk..aHHKs

    BalasPadam
  7. wahh kemain layiee ko dikk
    dah macam sebaya lakks ekekek ..
    sonok citer nie
    banyak preview kata ok ;)

    BalasPadam
  8. ehem..bestnya EL bawa `adik2` tgk movie..bila nak ajak mama?.. ;)

    BalasPadam