Jumaat, 14 Disember 2012

LAYAN DURIAN CREPE

smlm time nak balik..my boss suh aku cari satu dvd..dvd tu pun aku x nh dgr..xpelah aku dh ckp t aku cari esok..sblm balik smlm pun aku cr gak nak sedapkan ati..tp so far xde..then my lect sorg ni kol tya ada x dvd tu..aku pun ckp lah so far i x jpa lagi..esok aii cari lagi..pas2 aku ckplah mayb xde..coz that day weols buat hsekeeping semua dvd boss dah buang..bleh dia kata mn bleh cam tu..dvd tu penting..sure ada..oklah esok aii cari lagi lah..


then tday dr pagi aku dok selongkar lah satu ofis cr dvd tu..xjpa..alahhh ofis aku ni kecik je pun..cr2 x jpa pun dvd tu..so aku turun kejap bwh nak jpa kwn aku wantie..sbb dia nk bg durian crepe..yeahhhhh

naik2 atas balik..dpt msj lect tu suh kol nk tahu dpt cr x dvd tu..aku dah xtau nk ckp ape kt lect tu..kang aku kata x jpa..dia kata sure ada..tp akhirnya aku kol lah lect tu..aku ckp dah selongkar satu ofis..xjpa2 pun dia kata mn boleh..u cari lagi smpi dapat..huwaaaaaaaaaa nk cari tang mn lagi..dah xde..xdelah kan wat pe nak cari lagiiiiiiiii adoiiii payah lah..ni kalo bos tahu sure dia pun kata..sure ada..cari smpi dpt..adoiiiiiiiii AKU RASA DVD TU ADA KT UMAH BOS LAH takut dia simpan jek..huh


malas dah aku nak pikir mende ni..aku layan durian crepe lagi best


tenkiu tenkiu tenkiu t..sbb bg aku rasa durian crepe ko...
siyes wehhh sedap dc ko ni..syg lak aku nk mkn..sbb comey sgt doh hahaha


lawooo crepe ko 2nd trial ni t haha


jgn tenung lama2..t lubang idung aku cayor lak waka waka eh eh lol
hot mama geng jgn mare aii dpt mkn dulu..sabo ye puan t akan huluq2 kat angpa lol


nota bijik: 1st time rs doyan crepe..walaweii sedap lah heheh t nak try wat sndiri..:)
psl dvd tu ntahlah fedap doh..lect tu suh gtau petang ni ada x dvd tu huhu

6 ulasan:

  1. amboiii nikmat sungguhhhhh.....
    x pe el... syg hg lebih hahaha

    BalasPadam
  2. amboi...nk kasi jeles arr tu..

    x per x jeles pon..hikss

    weh aku rasa boss hg simpan kt umah dia la..hehe

    BalasPadam
  3. 3 mggu leps kan aku bli DC. sekali beli 5 pack ko.
    sedap.
    sampai rmh cecepat sumbat dlm esbok.
    sok g makan, dah masam.
    frust tonggeng mak jemah.
    huhuhu!!

    BalasPadam
  4. seyes dikk
    akak tertumpu ke idong koo dik !
    bukan ke durian crepe tu ! muahhahahhahaha

    BalasPadam
  5. amboi.. ayat memuji nampak. tu la kak lona yang cakap yang crepe tu kena gulung terbalik. kahhhhh.... kali ni aku gulung betul betul.

    letak duyan ngan cream tu banyk banyak. ambik ko el . selamat menternak lemak.

    BalasPadam
  6. Btullah, makan doyan crepe lg bagus. Ntah manalah dvd tu kan. Jgn2 dh trbuang el. Acanèr tu?

    BalasPadam