Jumaat, 21 Disember 2012

KONNICHIWA!

Konnichiwa tomodachi
Watashiwa Eldes
Ogengkideska?
Wakarimaska?

hahahaha tetiba spekin jepang lak pehal kan
ni gara2 sbb mkn sushi lah tghari tadi

ada hal jap kat Queensbay..pas2 sggh kat Sushi King..perghhhhh rmi siot cam pasar..terlepas nak mkn set bento hohoho..so end up pi beli kt Jusco jek.. 

Igt nk mkn kt situ je ada kusi rehat..tp mcm x sempat jek..perut mmg dah bunyi sbb dr pg x mkn..alang2 balik terus ofis..msok2 ofis terus ngap...dh x thn...adoiii lega rs dpt mkn sushi..en. somi mmg x mkn..ermm xde geng lah huhuhu


ni set sushi yg sllu aku amek 
 

 then sambar salmon fried temaki

wow mkn ngan sos kicap ngan wasabi terangkat doh...tp wasabi dia meletopppppppppppp sgt fuh xthnnnn hahaha


nota bijik: cuti2 ni en. somi nk g banjer mkn..wow bestnya xsabar ni..yeahhh



11 ulasan:

  1. pengsan kelaparan aku yg tak mkn2 lagi nih

    BalasPadam
  2. kita dgn husband pun tak makan sushi. sodap sgt ke kak? kitorg tak boleh telan la >.<

    BalasPadam
  3. Aku tak makan sushi. tapi ada gak makan dia nama temaki. ingatkan ko termaki sapa la tadi. kahhhhhhhhhhhhhh

    BalasPadam
  4. gang ngan aku el.. perghhh layannn....

    BalasPadam
  5. dik ! ko makan semua tuu dik !
    x agak2 kooo muahahhaha

    akak suke yg ada serunding dikk
    tuu je jalan kat tekak aku nie .. kelakoor kann
    dah x jadi jepung dah !

    BalasPadam
  6. nyue dh lama xmkn sushi..xde kwn sekepala..huhuhu...

    k.el belanje nyue sushi...xkira...belanja yea..hehehee

    BalasPadam
  7. el..akak tak penah lagi makan shushi...belanja leh?? hahahaha..

    BalasPadam
  8. uncle bab makan sushi cam makan nasikh gak..apa pun licin...hahahha

    BalasPadam
  9. Harijumaat mmg cmni beb..mmg penuh nga org..next time ko date ngan aku hr len nak...leh aku blanjer ka..kah kah...:-)

    BalasPadam
  10. bestnya.....tp aku x mkn sushi..x leh geng gak..haha

    BalasPadam
  11. ehem mama tak makan sushi.. ;)

    BalasPadam