Sabtu, 8 Disember 2012

GAMBAR PERNIKAHAN BETTY BENAFE


 
Betty Benafe mengenakan busana berwarna putih bersesuaian dengan tema Arab menerima 5 dulang hantaran berupa sebuah telefon bimbit berjenama Samsung S3, sebuah komputer peribadi Macbook Air,  sebuah Apple TV, persalinan ibadah berupa telekung dan tepak sirih. Manakala, Bruce Dargus yang segak mengayakan pakaian sut menerima 7 dulang hantaran berupa sebuah Al-Quran digital, sehelai songket, set wangian lelaki, tepak sirih, buah-buahan, sejadah & sirih junjung.

 
Majlis pernikahan yang dihadiri oleh lebih 300 tetamu jemputan antaranya VVIP dan pihak media ini turut diserikan dengan kehadiran sanak saudara Betty Benafe yang berasal daripada Indonesia.


Selain daripada ahli keluarga, majlis pernikahan dan perkahwinan kedua-dua mempelai turut dijayakan oleh pasukan jurufoto & videographer rasmi,Saza Studio & LH Mediatv dan juruacara majlis, Acad.


  Betty Benafe & Bruce Dargus dijadualkan akan mengadakan majlis persandingan pada 12 Disember 2012 (Rabu) di Danga Bay Convention Centre, Johor Bahru.



lagi gambar sila klik rotikaya dan ohbulan


semoga berkekalan hingga ke shurga ea amin :)

9 ulasan:

  1. moga berkekalan smpai ke akhirat sana kan.. :)

    BalasPadam
  2. eh hari tu baca paper ckp betty ni ragu ragu nak teruskan perkahwinan

    BalasPadam
  3. Penat2 bercinta ngan Nash..hehe..
    Dah jodoh dia, kan....

    BalasPadam
  4. moga jodoh berpanjangan...

    el.. sori, lya bru bca komen el..nk bg detail kat ner ye??

    BalasPadam
  5. Moga berkekalan.. eh apa jadi ngan lagu arab dia.

    BalasPadam
  6. cekci tau dia masa majlis nie
    aduhh ;)

    apa2 punn semoga bahagialah ;))

    BalasPadam
  7. eh tol ke b4 ni dia bercinta ngan nash x tau pon...
    dia mmg nmpk muka arabkan kawin lak gini mmg comellah

    BalasPadam
  8. semuga berkekalan hingga akhir hayat..amin..

    BalasPadam