Rabu, 12 Disember 2012

DRAMA JANJI SIRAH


Selepas drama Julia yg best giler n ohsem tu..xsabaq pulak nak tgk drama Janji Sirah..yes Nabila Huda jugak berlakon...aku cukup suka tgk dia berlakon...sure best drama ni..cari merata sinopsis pasal Janji Sirah ni..xjumpa pun..ni pic aku amek lam twitter Nabila Huda...hehehe

Maybe Janji Sirah akan ditayangkan selepas drama Cinta Itu Milikku lakonan Emma Maembong dan Erry Putra..lakonan ex-wife Chef Ridzwan (anak Chef Wan) tu mmg meluat doh aku tgk..gedikkk sokmo lol

7 ulasan:

  1. hahaha bukan meluat lagi tapi tahap menyampah dah.

    BalasPadam
  2. xsabar nak tgk abil berlakon lagi....huhuhu drama skrg mmg bonda xon tv langsung waktu tue....

    BalasPadam
  3. aku minat jugak bila nabila huda berlakon. bila time dia jadi jahat. mak jahat memang real punya jahat.

    bila gedik - sampai naik nyampah.
    tapi bila time dia sedih. aku pun leh leleh air mata tau.

    BalasPadam
  4. wahhh...nyue pon suka cite lakonan nabila huda...xsabarnya..


    watak dini mmg mjadi la kat dia...

    BalasPadam
  5. dia blakon mmg best nabila ni..mjadi..

    BalasPadam
  6. ehem walaupun nabila huda penuh kontroversi..mama akan menontonnya drama dia..dia pandai berlakon..ehem mama pun marah tgk xwife chef rifz tu..jahat sungguh..ha2x..menjadi watak dia..semua org benci..

    BalasPadam
  7. terujenye rase...suke sgt ngn nabila huda ni tau...cite yg skrg ni bole kire bape kali je tgk sbb xsuke pelakonnye...

    BalasPadam