Rabu, 26 Disember 2012

BILA LELAKI BERSHOPPING

org laki2 ni jarang sgt nak bershoping..tapi kalo dpt shopping mmg mengalahkan org pompuan..haha

ritu pi beli brg2 sekolah abg danish..perghhh penat sgt2..dah lah org rmi cuti2 last week tu kan...kami kuar kul 2petang..smpi umah kul 9 malam..hahahah giler lama kan
then ms nak balik umah ajak en. somi pi singgah Qbay jap nak tgk baju aku...baju aku xbeli alih2 org tu lak beli brg dia :)


tgh mengetest kasut


duit lam poket berkepuk2 haha


tgklah dah sopin bagai anak bini kena tggl kt blkg lol


ok ok bkn seketul ok
 

2 ketul ok 


yg xleh bla paten sama..kaler lain
tgk tgk org laki2..lau sopin ntah hape2 ni ikut nafsu ke or asal ada duit biaq pi lah lol

time dia nak beli kasut tu kan

suami: uuu..mn satu cantek..hitam or grey ni
aku: ntahlah...dua2 cantek..
sales girl: encik lau beli kasut ni dpt 50% 
suami: ok angkat dua sekali
aku: la wat pe smpi dua..beli la kasut lain plak
suami: ni je yg cantek pun
aku: beli la kasut danish ke arwen ke..i ke
suami: kita pi converse lah beli
aku: senyum xperlu kata apa2..dah duit dia biaq pi lah haha asal dia seronok sudah 



nota bijik: pi converse..size n kaler xde stok..huhuhu...sian kami mama n anak2 xde kasut baru hahaha



9 ulasan:

  1. hamikkk!!!duit epuk2 kate kan.. :p

    BalasPadam
  2. biasa la org laki sekali sekala shopping..hehe

    BalasPadam
  3. ini tidak adil hahahhaa....
    cian plak hg n anak2 x dpt kasut.. hehehe
    hg ajak p nike la x yah p converse hehehe

    BalasPadam
  4. setuju...
    hubby saya pon kurang shopping
    kalau dia nak beli barang dia, mengalahkan kita
    punya lama tunggu..

    BalasPadam
  5. Sm mcm hb aku..kalau sopink x larat aku nk tunggu...:-)

    BalasPadam
  6. betul...lelaki ni jarang shopping..tp sekali shopping...going for good brand lagi..betul2 ada test!

    BalasPadam
  7. Lelaki kalau shopping lg cerewet. Kdg stress je haha. Wiwiwi ala nanti akak tryla pg tgk stock baru. Mane tau ada rezeki akak dgn anak2 :p

    BalasPadam
  8. Kalo akak...akak amek itam tu aje, hehe...

    BalasPadam
  9. ehem diaorg kalau shopping sekali-sekali ni yg bahaya..habis semua ditapaunya..he2x..

    BalasPadam