Jumaat, 28 Disember 2012

BERPOTLUCK BERSAMA RAKAN BLOGGER

hari selasa lepas kebetulan ada sorg rakan blogger dr Shah Alam mai penang iaitu eb (ada yg kenal ke)...nureen as ketua kumpulan hahaha telah suggest nak wat potluck kat rumah beliau..yeaaaaa...nureen x abis2 publish menu2 terhebat beliau di dalam wasap..hehehe teruja betul ea hahaha

so eb smpi kt umah nureen lam kul 12 gitu...aku ngan angkatan tentera telah terjah ke rumah nureen pas zohor..kenal eb ni sbb di introduce kan oleh nureen jugak...

geng hot mama yg join potluck ni ialah zura or glemer ngan pangilan zuraiwan ekekeke..dan myra yg nun jauh dr bagan pun join gak...myra ni baru kenal

menu
nureen - pavlova, coklat crepe, apam polkodot, trifle puding
aku - bihun singapore ngan donut
myra - spageti n bihun goreng
zura - kek

  copy paste dr blog myra..halal eh myra hehe


tgk2 semua menu2 ni terasa lapar pulak hehe
 


coklat crepe ngan trifle puding tu asik dok teringat je lah sedap sgt
 

kek yg dirasmikan oleh ellesya anak nureen hehe
 

ni baru 5 org penuh meja haha lau 10 org..kena bw meja sndiri kahhhhh
 

mama2 tunjuk jari jek..yg potong princess ellesya haha
 

kek ngan ellesya mmg xdapek dipisahkan..bleh je aku ckp kt ellesya..this kek for mama only..budak2 xleh mkn..oh no dah wat muka nk ngis..ok ok ameklah kek ni..ni kek ellesya haaha...kecut perut aku kehkehkeh
 

kaum bapak yg borak kt luar msok2 kelaparan haha
 

gift dr cameron thx eb..aku mati2 igt pencuci muka kahhhhhh
 

dah abis meroyan lam umah..kita meroyan kat luar rumah...sib bek tangga tu kuat kome woiii haha


byk gambar tp amek yg ok ok sj hehe..thx nureen adakan potluck kt umah ang..n thx semua yg meriahkan potluck ritu..mknan yg super best..n kwn yg super sporting..aiii loikeeee

11 ulasan:

  1. tu dia meriah .. ko org jauh pun dah jumpa EB , daku yg dekat x jumpa² hehehe

    BalasPadam
  2. owhh dh update...aku rini br nk wat entry..hehe..

    aku org last smpi ..org last balik...hehe

    berbaloi aku join gak...tu pun gerak gak si Irfan dari tido, idak x join arr aku..hehe

    aku "buat kek" je la..kahhhh...

    apa2pon best lahh!

    BalasPadam
  3. Owh...El dh citer terlebih dulu dari nureen, hehe..

    BalasPadam
  4. oooo kebetulan eb mai penang yee ..
    patutlah berkumpul nie
    aiseyyy jeless akak nie ;)

    sedap2 menu .. pavlova tuu menarik tul dik !

    BalasPadam
  5. hahah.. lawak hang el. ada ke patut hang ingat menda tu pencuci muka. kahhhhhh lawak siut..

    bestnya hang pa berportluck noh...

    BalasPadam
  6. kak kalau sy pg sane akak buat potluck dgn kompang karpet merah bagai eh? haha

    BalasPadam
  7. wah meriahnya..bila la mama dpt jumpa EL ni?.. ;)

    BalasPadam
  8. pencuci muka?
    boley gak kalo hang nk pakai...
    nanti bagitau haku berkesan ke x... ;p

    best ar jumper hang... x sangker tau...
    tapi mmg betol... mn der org kenai haku pn der.... hu3

    BalasPadam
  9. Nice meeting you dear... :)

    Memang happening, walau baru kenal dah macam lama kenal :D

    BalasPadam