Rabu, 5 Disember 2012

ALANA MAMA NI


tgklah tu merajuk smpi menyorok blkg vakum..apa dh jd
mama marah dia sbb xbagi mnm air milo ais..mnm kejap tgn masok lam gelas...pas2 mnm..baik sgt perangainya tu..pas2 dia buat lagi masok tgn lam gelas nak amek ketul ais..nak kokok ketul ais..haiii marah lg kat dia...alana...no!!!!!she sengeh2..terus aku amek gelas tu xbg dia mnm...alololololow sebek2 dah budak ni lalu melarikan diri...aku pun syp lah..tetiba tyalah abang danish..eh mana alana

wei mana alana..alanaaaaaaaaaaa alanaaaaaaaaaaaa..syp xberjawab..arwen ckp tu mama nana ada kt situ

laaaaaaaaaaaaa awat tu (menyorok blkg vakum)...alana dok sebek2 ngis2 sedu2..hahaha comey giler okeh..
terus tarik dia...dia xbagi..dia sebek2..alolololow merajuk sakan budak ni..dah dah nah ketul ais..kecik je tau xleh besaq t gg rongak hahahaha


ni time bw derang jln2 padang kota..ha mmg xleh dok diam alana ni..lari sn sini..fuh sib bek abah tgk..sbb mama pki high heel lalala


kena buli ngan mama ngis terok


tp kejap je pas tiba2 ada iklan boboy wakakaka


alana skun setahun 9 bln tp perangai sgtlah cerdik wooohoooo!!!

suka tgk dia ckp ayi ayiii..lari lari hahaha

ekceli aku bkn marah sgt..tp aku suka mengusik hahaha..

13 ulasan:

  1. Balasan
    1. hahahaha bila lg nk buli..time kcik2 ni lah t dah besar its will be memory...huhuh lol

      Padam
  2. hikk2x..comilnya merajuk belakang vakum..masa ank kecil ni rumah meriah dgn tawa & tangis mereka bila mereka dah bersar & kawen nanti rumah jadi sunyi..hu2x..meh pinjamkan alana kat mama.. ;) mama takde teman kat rumah !!..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan mama..time ni lah nak usik budak2..meriah skit rumah...bleh mama el bg pinjam..3org sekali bley..bolehlah el g honeymoon ngan en. suami hahaha

      Padam
  3. Nasib tak kena sedut dek vacuum tu, alanaaaaa...hehe

    Yg hang ni punnn...bukan main membuli anak sampai nanges2 ye..ish..ish..Kalo abg dia membuli tu lain ler..ni mak nya, ish..ish..ish......

    BalasPadam
    Balasan
    1. tau x kak..penyodok vakum tu dia boleh jilat ok..ha nak marah ke nak ketawa...lol...seronok kak buli budak2..geram ok :)..buli ok jgn dera wekkkkkkkkkkk

      Padam
  4. hahaha...suwett je dia majuk gitu..jgn majuk tmpt kita x leh cari sudah..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. kuat merajuk tau budak ni..skit2 merajuk..xkasi merajuk bw diri ntah mn2...yg kelakar tu..dia leh nyorok kt blkg vakum..sib bek lah npk..lau x riuh satu umah cari dia lol

      Padam
  5. heheheh jenuh la nak mencari bila jenis majuk terus nyorok

    BalasPadam
  6. Uikssssssssssssss!!!
    Majok dia..
    Mama dia ni nak kena ni..
    Heppppppppppp!!!
    Ko ni eL..
    Membuli je kejenya..
    Sukati ler kan anak kita..
    Hakhakhakhak!!!
    Sorry lama x sggh sini..
    Rindu sgt2..
    Line tenet opis kena block..
    Ni baru ok.. ;D

    BalasPadam
  7. ehhehe... geram kan.. awat la ank kita suka nk celup tangan ambik ketul ais bagai.. mmmm

    BalasPadam
  8. ish.. hang ni el. tengok tu alana melalak smapai cam tu kali. sampai nampak anak tekak. usik apa la sangat tu... sian dia.

    BalasPadam
  9. haha sian alana kene buli dgn akak huhu

    BalasPadam