Khamis, 29 November 2012

WOOOHOOOOO!!!NUFF KEMBALI LA WEI


yeaaaaaaaaaa sungguh hepi aku hari ini ok
kan aku lama x update blog since bln 10 ritu..so nuff pun aku xamek kesah dah
last week cek lah akaun nuff aku...last dpt nuff pun bln 10..tu pun aku x update lgsg still dpt..jugak hehe..nak kata rs down tu xdelah..mmg blog pun xupdate..caner nuff nak kasi :)

then rini sjlah usha jauh2 je akaun nuff tu..sbb aku kan tgh gigih come back since last week...bertubi2 gak lah aku update blog...mengharapkan sesuatu dr nuff lalalala
bkk2 je akaun nuff aku tu...mn tau rezeki aku lah..dpt seketul nuff terus sebak agagaga ngade tul hehehe

nuff Maxis tgh ongoing tu wooohoooooo!!!!!

mula2 aku nak login nuff..pyalah panik..kan dah bertukar lain..yelah dah lama x bkk kan...then terus penin tgk..eh mn duit aku risolah wei hilang tetiba..huhuhu..alhamdulilah ada je duit tu x berusik hehehehe

terima kasih nuff..terima kasih maxis
sayanglah kat korg ketat2 kehkehkeh


terima kasih uols yg xjemu kunjung tiba kat blog iols ni uolsss hahahaha

4 ulasan:

  1. org yg xgune maxis xdpt iklan maxis ni ek kak??hehehe

    BalasPadam
  2. best la el. nnt dah cukup bole cash out.

    BalasPadam
  3. Tahniah El..lepas cash out bolih shopping2 gitu.. ;)

    BalasPadam