Rabu, 21 November 2012

HARI KECEMERLANGAN AHMAD DANISH ZIKRY



2miggu lepas aku dtg ke hari kecemerlangan skola abg Danish
Utk pelajar 5taun xde grade diperuntukan..tp mengikut cikgu kelas abg Danish
Abg Danish boleh baca tp kena push dia lagi...aku dh jarang sgt ajar abg Danish ni kat umah
Tp sejak 2menjak ni aku dah mula ajar dia..seronok plak tgk dia leh baca..just ajar yg sng2 je lah

Ok ok ms hari kecemerlangan tu abg Danish ada msok koir..tp ms reherseal tu cikgu ckp terpksa kuarkan dia sbb xleh dok diam..gerak sn sini..then ms hari betul2 tu..dia buat hal lak..nak balik..xmo join hari tu..jenuh gak lah
Pujuk dia..umpan nak beli dinosaur terus ok..tgk2 cikgu masokan dia lam koir tu..aku kt blkg riso giler takut dia xleh dok diam atas stage tu..tp alhamdulilah ok je..tp tgn dia jap2 tunjuk abah dia..nasib bek kwn sebelah dia tulun diamkan tgn
Abg Danish..hahaha..

Aku tgklah dia nyanyi..lau nak tahu…abg Danish ada ckp..”abg x suka muzik..abg x suka nyanyi” hahahaha tp bila tgk dia ritu berkoir
Rs comel jer..ntah2 xigat lirik lagu..tp tgk ok jek haha..bila suh nyanyi depan kita…ermm xmaunyerrr kahhkahhkahhh




 see..abg danish sorg je paling kot tepi tgk abah dia snap pic hahaha (baju maron)


 time ni aku dok riso dia leh lompat2 xleh dok diam hahaha tp semua ok
 


   
kwn baik beliau




kwn baik beliau



 

kelakar tgk abg danish..songkok tu kecik..dah badan size ikut abah dia haha




Bila aku tgk gambar abg Danish ngan kwn2 dia ni kan..rs sebak jer ok..coz pasni xjumpa dah derang..taun dpn abg Danish nak masok pra-sekolah kt sekolah lain
Hope2 adalah sorg dua yg tersesat msok sekali t hahaha..aku ada ckp kt abg Danish

Mama: taun dpn abg sekolah lain taw..bkn sekolah sini dah.
Abg Danish: xnakkkk..abg nak sekolah kt sini jugak..xnk xnkkk
Mama: sekolah ni dah xde..dah kena bako
Abg Danish: yeke mama..alahhhhh..ermmmm oklah

Hahaha napelah kita byk tipu kat anak2 hehehe…

nota bijik: t besar t..cari lam fesbuk je lah eh kwn2 tu hehehe

5 ulasan:

  1. senang nak kenal si abg nih...hiks

    BalasPadam
  2. Haha kak sy baca entry akak ni rasa mcm anak akak ni jenis yg mmg x duk diam. Comel je. Tu tgk gmbr dia pn bdk lain sume skema dia je tak haha.

    BalasPadam
  3. hai abang danish.. rambut tu. lagi setahun le buat style gitu.

    pas ni masuk darjah satu. kena foton k.

    hahaha... rambut tebal. songkok tu nampak kecik ar.

    BalasPadam
  4. hahaha..abg danish x duk diam..dia x minat menyanyi tu la psl..hehe

    BalasPadam
  5. Anda butuh angka ghoib 2d 3d 4d singapura/hongkong yang di jamin tembus selama 5 kalli putaran silahkan hubungi eyang woro manggolo di 0823-9177-2208 atau anda bisa karna saya sudah menbuktikannya,terima kasih.
    angka;GHOIB: singapura

    angka;GHOIB: hongkong

    angka;GHOIB; malaysia

    angka;GHOIB; toto magnum

    angka”GHOIB; laos…

    angka”GHOIB; macau

    angka”GHOIB; sidney

    angka”GHOIB: vietnam

    angka”GHOIB: korea

    angka”GHOIB: brunei

    angka”GHOIB: china

    angka”GHOIB: thailand

    ANGKA TOGEL JITU 2D 3D 4D 5D 6D

    الالله صلى الله عليه وسلموعليكوتهله صلى الل

    BalasPadam