Jumaat, 23 November 2012

GAMBAR SYELLA KAMARUDDIN KAHWIN 15 JUTA HAMIL


org igt ke pasal cerita kontroversi perkahwinan syella ni???

Kisah Syella Kamaruddin ini kalau diimbas kembali memang penuh epik. Kalau anda masih ingat, bekas penyanyi awal tahun 2000 ini pernah muncul dengan kontroversi perkahwinan yang dikatakan melibatkan kos sehingga RM15 juta! Kos RM15 juta itu turut merangkumi hantaran mewah berupa sebuah banglo bernilai RM5 juta dan sebuah kereta sport mewah Audi R8. Kalah Siti Nurhaliza tau!

Apa lagi, berpusu-pusulah para wartawan mengejar kisah perkahwinannya yang sekaligus menenggelam impian ‘wedding of the year’ mana-mana artis yang turut berkahwin pada akhir tahun lepas.

Bagaimana pun, kisah perkahwinannya agak pelik kerana identiti suaminya amat dirahsiakan atas faktor peribadi. Apa lagi, ramai orang mula berteka-teki, ada yang kata Datuk A, Tan Sri B, Tun C. Popularnya kisah perkahwinan Syella Kamaruddin ini tak terhenti di komuniti Melayu, malah akhbar berbahasa Cina pun tertarik nak buat bahan berita. Hebat sungguh, kan?

Kini, setahun sudah berlalu. Syella Kamaruddin kembali membawa khabar gembira dengan perkongsian sekeping fotonya yang sedang sarat mengandung. Tahniah kami ucapkan, dan semoga berbahagia!




nota bijik: wooooohoooooo!!!!body mantop skali...lawonyer beliau ni..dah peknen bertambah2 lah lawoooo..seri ibu mengandung..tahniah syiela..hai musim retis mengandung taun ni ekekeke rezeki Allah

3 ulasan:

  1. wanita mengandung ni mmg bawak seri....apatah lagi kepada wanita yg mmg menjaga kecantikan cam syella ni, huhu..

    BalasPadam
  2. aah betul lahh cakap kak alona tuu
    wanita ngandung seri lain macam ..
    cantiknyeee kulit dia huhuhu
    perut dia punn comel aje
    seksiii !!

    patutlah suami x menahan kalau tgk isteri yg ngandung niee
    ashik ajak masuk bilik aje ekekeke uopsssssssssssssssssssss !

    BalasPadam