Jumaat, 5 Oktober 2012

NASI GORENG TOMYAM





ritu ms nak pergi amek abg danish skul...ada budak pmpuan jaga parking kt ofis aku ni suh aku tapaukan dia   tuk lunch..so aku pun kata ok je..then tetiba jd mls lak nak g beli..terus come out satu idea eh sian pulak budak tu kang xmkn..xpelah aku goreng jelah nasi kat umah sekali untuk aku...gorenglah aku nasi kt umah pas amek abg danish skul..men campak2 jek...aku buat nasi goreng tomyam...letak pes tomyam..ayam skit ikan bilis skit sayur xde hahahaha..pas2 letak telur goreng..oklah tgk mcm beli kt kedai je kan...nak pulak bekas mknan tu ada tanda harga kebetulan..RM3.50 ha mmg kena lah pun..hahahahaha..mcm best pulak buat mcm ni..at least dpt gak duit hahaha...ms time nak balik keje tu tyalah kat budak tu..dik ok ke nasi goreng tu..ha ok kak sedap...aku pun senyum x perlu kata apa2..hahahaha igtkan nak buat lagi lah mcm ni..kira duit poket lah hahaha ok x?

tp esoknye dia mtk belikan lagi taw x...tp aku kata x pi kedai pun rini..hehehe nak msk tuk dia xde bahan cukup kt umah...aku kena beli lah tmpt bekas mknan tu byk2...hahahahah so nti dia igt aku beli kt kedai hahahaha

10 ulasan:

  1. Bisnes nasi goreng,okay apa.Dapat juga duit poket.

    BalasPadam
  2. cer ko bukak order 1 ofs. dahalang2 tukan.. 1 hari 3-4 org order, masyuk apa!

    BalasPadam
  3. ciss.....hg x habaq hg yg jual noh....sbr je hg ni..

    ala gtaw la hg yg buat...hehe..

    BalasPadam
  4. hahaha... sokong tul ngan kak ngah tu. hang wat order satu office. mau tak menang tangan hang nanti. memang masyukkkkkkkkkkk

    BalasPadam
  5. hurm good idea ni.. sng2 je dpt duit poket kn ;)

    BalasPadam
  6. wahh...baguih tu el..
    cenggitu leh meniaga jgk ler el ni, ye...

    BalasPadam
  7. alang kepalang apa salahnya buat duit poket el... best juga tu~

    BalasPadam
  8. aku tgk pon sodap. blom raso lagi

    BalasPadam
  9. ehem..lama mama tak masak nasi goring..hu2x..kemalasan melanda diri..

    BalasPadam