Ahad, 14 Oktober 2012

GAMBAR : AQASHA TIMANG ANAK PEREMPUAN


 “Inginku gigit-gigit cuping telinga kecilmu, luahkan perasaanku, membisikan aku cinta kamu…” Melihat foto-foto yang dikongsikan oleh penyanyi lagu “Obsesiku” ini turut menimbulkan perasaan geram kepada setiap orang yang melihat. Mana tak, pasangan bahagia ini telah berkongsikan beberapa keping foto comel anak kedua mereka di laman Twitter Aqasha melalui Twitter “Aqasha Le├ę ?@TheAqasha”.



 Firdee Aqasha Rosli atau lebih dikenali sebagai Aqasha berkongsi gambar anak perempuannya yang bernama Alaena Ayesha yang selamat dilahirkan di Darul Ehsan Medical Centre (DEMC). Jelas terpancar keseronokkan Aqasah apabila dia turut berkongsikan sekeping gambar isterinya, Norbaizura bersama anak sulung, Alehandra Ahmad Firdee, 1 tahun, dan bayi perempuan mereka iaitu Alaena Ayesha.





TAHNIAHHHHHH!!!taun ni rmi yg dpt anak perempuan...to Herda my fwen jugak tahniah dpt gegel :)

5 ulasan:

  1. tahniah buat aqasha & wife..comil ank dia..

    BalasPadam
  2. Comelnya anak Aqasha....tahniah buat beliau dan isteri.

    BalasPadam
  3. ish.. aku geram tgk budak merah 2 ni...
    rasa nak geget jek!

    BalasPadam
  4. wah... dah anak 2 dia ni. cepat gak dia kayuh noh..

    BalasPadam
  5. hat sulung br staun..kalau aku lekat,,ntah sm la ngan Aqasha noh...hehe..

    BalasPadam