Rabu, 5 September 2012

RUMAH BARU FASHA SANDHA

Selepas berita Natasha Hudson hamil sebulan keluar pagi tadi, ada pula yang bertanya berapakah usia kandungan Fasha Sandha kini. Jawapan: 127 hari atau 4.2 bulan.
Kebetulan ada yang menyebut nama Fasha Sandha, ingin kami kongsikan semula gambar gambar yang pelakon popular ini kongsikan di Instagram & Facebook.
Sebelum Aidilfitri tempoh hari, Fasha Sandha & Rizal Ashram berpindah ke rumah baru yang tidak kami ketahui lokasinya & khabarnya masih sibuk mengemas sehingga kini.
Terbaru mengenai Fasha Sandha, beliau akan muncul dengan drama bersiri arahan Ahmad Idham berjudul Runtun Qalbu yang akan mula bersiaran pada September ini di TV3.












10 ulasan:

  1. Besar umah dier..siap dapur tue ada cermin agi...,

    BalasPadam
  2. besarnya kucing tu..huhu kucing yang hana tengok.hehe

    BalasPadam
  3. Assalam...hye Bebeh...salam Syawal..:)

    BalasPadam
  4. besarnya umah fasha...dia x mau wat open house ker

    BalasPadam
  5. bsr umah dia...byk duit bleh la umah lawa2 gini....

    BalasPadam
  6. ayah aku ada kucing yang besar cam tu. Nama kucing tu sakura. recently dapat anak. aku panggil anak dia sakuri. kahhhhhhhhhhhhhhhhh

    ada 6 ekpq anak semuanya. dok pening pala nak buh nama anak anak si sakura tu.

    BTW. aku happy snagat tengok si FS ni happy.

    BalasPadam
  7. ehem besarnya rumah dia..kalau banyak duit apa pun bolih dibeli.. :)

    BalasPadam
  8. yang penting bahagia...somelnyer kucing fasha...miss blog ni...

    BalasPadam
  9. Banglo mana la dia duduk ni kan. Rilex je bro Jejai naik skuter tu.

    BalasPadam