Jumaat, 31 Ogos 2012

HARI RAYA 2012

assalamulaikum..aiseyman..dah lama aku x update blog aku ni until my fren nureen tepon smlm tya hey hang ape cite..blog pun x update..pas2 tgk kt fb plak org msj..mcm2..tya apa dh jd ngan aku hahahahaha...thx uols sbb sgt2 concern pd aku..aku ngan famili aku ok ok jek alhamdulilah sihat2 jek cuma
ntahlah mood blogging aku tiba2 ilang cam tu jek..bila lama x update...rs mls lak nak berblog 

raya taun ni kami sgtlah bersederhananye semua nye untuk anak2...2 malam sblm raya dah siap2 wat ketupat..soknye malam raya dah masak rendang ngan rebus ketupat..syok plak at ketupat kacang daun palas ni..cam dah expert jek buat...sekejap jek siap..then malam raya uols tau barulah nak carik baju kurung anak dara aku 2 org tu..nasib la ade..tuk aku ngan laki aku kami xbeli pape jek..pakai aje yg lama2.. :)

petang raya tu baru aku balik kampung selama 4hari jek













time salam ngan mak aku...berjujuran ayaq mata..syahdu betul..hahahaha

lupa nak wish uols SELAMAT HARI RAYA n MAAF ZAHIR BATIN
insyallah start skang aku akan rajin update blog..n akan wat maraton blogging kt umah kwn2 eh :)

8 ulasan:

  1. SEDAPNYA KETUPAT RENDANG....SLM KEMERDEKAAN KE55

    BalasPadam
  2. Cantik lak bj anak2 hg walaupon last minit g beli..:-)

    BalasPadam
  3. slmt hr raya beb!
    mud blogging aku pun dh lama ke laut..

    BalasPadam
  4. mana aih hang x update blog el woii. Jenuh dok mai sini tgk n3 lama ang..hihihi

    BalasPadam
  5. tulah kak rendu akak mane menghilang ntah. senyap je. selamat hari raya maaf zahir batin kak

    BalasPadam
  6. ehem raya sakan..memang lama tak update blog..bila nak dtg umah mama ni?..

    BalasPadam
  7. ehem..lupa pulak..kalau dtg KL..singgah umah mama kat klang..17 sept.2012.. :)

    BalasPadam
  8. Pandai ang anyam ketupat nok...

    Selamat hr raya maaf zahir batin :D

    BalasPadam