Rabu, 1 Ogos 2012

GAMBAR: TASHA SHILA DENGAN KOLEKSI RAYA ‘La Dolce Von Teese’


Kalau mengikut kalendar wanita seluruh Malaysia, jika minggu ini mereka masih belum mempunyai persalinan baru untuk pagi Aidilfitri nanti, mereka wajib untuk panik.
 
Jangan risau kerana jika anda masih mencari cari persalinan sempurna untuk meraikan raya anda, koleksi raya La Dolce Von Teese rekaan Hatta Dolmat mungkin untuk anda.
Mengambil figura berpengaruh dunia fesyen Dita Von Teese sebagai inspirasi, pereka terkenal negara ini tampil dengan koleksi baju kurung elegan yang sedia untuk di’pakai.

Hatta Dolmat memilih Tasha Shila untuk menjadi model & wajah koleksi raya La Dolce Von Teese dan saksikan gaya menarik beliau dengan persalinan rekaan Hatta Dolmat.
Berminat dengan koleksi raya ini ? Anda boleh hubungi terus Hatta Dolmat melalui maklumat yang terkandung dalam blog rasmi beliau. Serang HATTA by Hatta Dolmat.



  





 sumber


nota bijik: huwaaa xsopin raye lagi ni..ape pun talak huwaaa

5 ulasan:

  1. amboi skrg sume designer dok buat baju raya kn letak kt tesco, first lady bagai huhu

    samala kita kak. mane ada baju raya lg. nak beli sofa la haha

    BalasPadam
  2. Selamat berpuasa dan sis klik semua iklan di blog El.
    Sis pun ingat nak tambah sepasang dua lagi baju raya.Cantik rekaan Hatta.

    BalasPadam
  3. aku pun tak shopping lagi gak. tak de mood. ni tengah dok ambik mood la. bila ntah mood tu nak datang. ngeee

    BalasPadam
  4. ehem..tahun ni mood raya tak mari2 lagi.. :(

    BalasPadam
  5. Salam Ramadhan, kunjungan perdana di blog yang penuh dengan entry menarik.

    BalasPadam