Selasa, 10 Julai 2012

TEMBAKAN PERTAMA

lokasi: tanjung asam teluk kumbar pulau pinang
PG: mama el (bajet PG la kunun)








yeahhh superman dah aku skang...dah lama tingin nak tangkap gambar lompat..akhirnya hari ini lam sejarah...cam hape je aku lompat..ada cam gorila nak amek buah duyan x..hikssss
semua gambar xde edit2..original..malaih nak edit2..x cukup pro lg ni..:)






weiiiiiiiii aku xsmpat nak terjah blog korg..im biziest woman in the world rite now..kahkahkah nti aku wat terjah secara marathon ok


18 ulasan:

  1. Hah...rindu nk tgk entry psl el dan famili..Psl masak2 pun dh takde dh ni, naper?? hehe..

    PAtut ler asek publish citer artis aje...rupa2nya dia bz lah...hihi..

    BalasPadam
  2. kak..lompat nak amik ape tu ? huhuhu

    BalasPadam
  3. Aku x ckp wok..
    Ko yg ngaku..
    Tp kira ni msk kategori "golila" yg chomel ler ni..
    Muahahahhaha!!
    Weih, aku dah terbekenan ngan anak dara sulung ko tu..
    Rambut ikal mayang siot..
    Cun giler.. ;D
    Ko anak branak sihat?
    Lama x menyinggah.. ;)

    BalasPadam
  4. ha.. selamat menembak. Aku tak de pun gambar lompat tu. kalau aku lompat takut luruh semua . hahahaha

    nice wey pics hang.

    BalasPadam
  5. whooiiissshhh...terbang tul ni kak..
    hurmm..btw dah beli camera ek kak?

    BalasPadam
  6. aku pun tak kata hang yg ngaku sendiri.. hehehhe buts comel!!

    bestnya kamera baru ^_^

    BalasPadam
  7. Tp pelan2..lama2 pro la..ekekekeke

    BalasPadam
  8. comelnye anak2 uols! yg ko mlompat p tgk sane tu wat pe.. ce tgk sini. hakhakhakhakhak..

    BalasPadam
  9. rambut danish tu mcm rambut sy wktu kecik2 laa ^^

    BalasPadam
  10. Mau terbang p mana tu el woiii. Ha ha ha..apapun musti berganda suka tu sbb dah dpt apa yg dihajati selama ni kan!

    Pasni gambo2 kat sini musti aaar super debadomm meletupss

    BalasPadam
  11. weh aku tertinggal ker? bz gak aku nokk... dslr ke nih...
    jelas aku kat hg el..
    terbang ke awan :P

    BalasPadam
  12. cara akak mlompat tu...xthu nak ckp gaya batman ke..spiderman ke...ahahhaah..nice akak

    BalasPadam
  13. dikkk sib baikkk haku pegang kuat2 kerusi nie dikkk
    haku rasa gegarannyeeeeeeeeeeee muahhahahaha

    wahhhhhhhhhhh canon ke nikon !!! cantik2 ..
    mak jelessssssssssssssss!!!

    BalasPadam
  14. owhhh sudah dapat camera idaman yer...Alhamdulillah tahniah dear.Akhirnya kannnn....

    wahhh lepas nehh tunggu bidikkan dari el yang osem yer uolls...tungguuuuuu...:)

    lame tak tengok ko ambik gambor anak-anak ko macam nehh ngan story anak-anak semua..asyik-asyik gosip jerk ko hupdate kannn....hahahahaha

    BalasPadam
  15. ehem cantinnya ank dara EL..yg tak menahan pic.EL melompat tu..hikk2x..nice pic. !!!..

    BalasPadam
  16. wah gambar lawa. dh beli camera dslr la tu pewittttt :p

    BalasPadam
  17. cantik gambar..tahniah dah beli kamera baru..salah satu wishlist akak tu

    BalasPadam
  18. tingginyer ko lompat nok!bilalah aku nak angkut camera=(

    BalasPadam