Selasa, 24 Julai 2012

Menu Ramadan 3 dan 4

Menu Ramadan ke-3..penin gak nak pikio apa nak msk..yg pose lam umah pun 2 1/2 ketul je..1/2 tu abg danish...pose halfday jek..hahahaha
layan je lah menu weols ni



Mee Bandung Penang Mali Talak Sombong



Asam Pedas Memukau Jiwa


Ni lak kuih for Ramadan Ke-4..aku wat murtabak mini sardin..enak bangat


12 ulasan:

  1. nampak sedap... perggghhh... mantop... selamat berpuasa... yeahh...

    BalasPadam
  2. huwaaaa...dapnye mee bandung talak sombong tuh...hiks..
    sedap name tu kak.. :p

    BalasPadam
  3. hahahah haku ingat ipoh mali jerk tarak sombongggg...penang mali pon tarak sombong jugakkk...hahhahaha...

    uhhhh terkenan ngan asam pedas mu..soon soon nak buat lahhh...:P

    BalasPadam
  4. Yg first tue bestttt siut..:-)

    BalasPadam
  5. penang mali talak sombong buat aku kecur liur weh

    BalasPadam
  6. nama pon da glamor noksss....terliurrrqqq makkk

    BalasPadam
  7. wei.. bak mai resipi asam pedas hang tu. aku ngaku wei. aku memang tak tau masak asam pedas. tapi ntah la tekak ni sejak semalam dok tingin asam pedas la pulak. nak letak timun.

    dok usha timun gulai tu tak de plak kat market. haish.. kalau cenggini rupernya kenalah aku belasah timun biasa tu.

    BalasPadam
  8. bessnyer layan menu...selamat berbuka

    BalasPadam
  9. asam pedas yg menggugat selera aku ptg2 ni el oiii.....
    dh lama x mkn.. :)

    BalasPadam
  10. UISHHHHHHHHHHHHHHHM KEJAM KO...
    TERLIUR AKU. HUWAAAAAAAAAAAAAAA

    BalasPadam
  11. Adeh deh deh..pejam mata mai sini menaip komen!

    BalasPadam
  12. ehem mai sepiring anta lauk kat umah mama..hu2x..

    BalasPadam