Selasa, 3 Julai 2012

MASTERCHEF SELEBRITI - AZWAN ALI TERSINGKIR

Akhirnya pertarungan Azwan Ali untuk Masterchef Selebriti kali ini berakhir hari ini.
Alorrrrrrrrr adakah masterchef selepas ini lebih meriah dgn ketiadaan Azwan Ali hehehehe
W/pun penuh dgn drama2 diva beliau tu..aku xkisah pun janji aku seronok enjoy tgk Masterchef hikhikhik

Untuk cabaran penyingkiran kali ini peserta diminta untuk menyediakan satu hidangan mi yang kreatif dan menarik serta lazat.


Azwan menyiapkan hidangan beliau. Tamat sudah adegan drama2 beliau dan masakan ala tom2 beliau di masterchef...Kini yang masih bertahan Dato Fazley, Soo Wincci, Angah, Juliza dan Farouk


Hidangan Dato Fazley


Hidangan Azwan Ali


Hidangan Soo Wincci


Azwan Ali mewakili badan kebajikan Taman Sinar Harapan dengan derma terkumpul sebanyak RM6000



nota bijik: Tahniah Azwan Ali..w/pun tersingkir namun you are top 6 ok...dun give up in cooking eh..superbbb la hang hakhakhakkkk



10 ulasan:

  1. Yes!Yes!Hahaha!Nampak gayanya Winci ada chance nak menang!

    BalasPadam
  2. Angah lah juara masterchef... dah lama dah heboh....

    BalasPadam
    Balasan
    1. xkis me..hahaha
      u xde blog ke...
      nak gak bc blog u
      ke xde blog..fb ada?
      thx sudi sggh drop komen sini

      Padam
  3. Harap2 Dato Fazley menang MCS.

    BalasPadam
  4. dapnye tgk soo wincci nye hidangan..hukhuk..
    AA dh xde...xsyokla cani..hahahaha

    BalasPadam
  5. daa xbest AA da tersingkir..nyue suka drama AA...ketawa oo...Fazley menang itu da terbukti...

    BalasPadam
  6. double A dah keluar. kurang kecoh la masterchef lepasni.

    BalasPadam
  7. hehehhe takde drama king dah lepas ni

    BalasPadam
  8. hahaha... aku memang syiokkk tengok karektor AA bila time penyingkiran. bukan setakat semalam je, episod sebelum ni pun. dah mcm AF gayanya.

    sapa la nak hingaq bangaq la lepaih ni. harap angah je la noh.

    BTW words dia yg terakhir tu memang tersentuh aku. kita seharusnya sentiasa berfikiran begitu tau.

    BalasPadam
  9. ehem miss lagi menonton..he2x..oh AA dah terkeluar ek?..mama kureng dgn dia..ahaha..

    BalasPadam