Jumaat, 20 Julai 2012

LUCKY FM FOR GRAB!!


tul ke word tajuk n3 tu
arghhh fedulik

nk bg tau aku nk bg FM BALI ni kt 5 org bertuah 

caranye sng bangat...just drop komen kt n3 ni SAHAJA

pemilihan akan dibuat melalui random.org

orite



gue blah lu
hehehehe



22 ulasan:

  1. nak, nak;]
    link blog:http://cekpipahlifestory.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. nak.. hehhehe best

    http://semekarartie.blogspot.com

    BalasPadam
  3. assalamualaikum
    saya nak! :)
    http://qirakira.blogspot.com

    BalasPadam
  4. Nakkkk.

    http://norziehany.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. nak jugak
    http://erahonlinediary.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. nak...
    http://afiman81.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. Nak jugakkkk! Menggamit rindu betullah tgk FM BALI ni. Teringat masa g bali tahun 2006 dulu. Tp time tu aku belum ada minat nk kumpul FM. Bg kat aku satu eh! Nk wat koleksi peti ais umah den! Nk hat yg bulat tu yerrrrrr!
    Http://aellynn.blogspot.com

    BalasPadam
  8. cantik nyeeeeeeeeee FM nieee
    nak jugak x boleh jadi ..
    aci idok macam nie ..

    hahahah pelik nyeee ngaper akk jadi lagu nieee ! ;))

    BalasPadam
  9. wah ada contest2!~
    pick me pick me!!..aku lom ade FM Bali hehehe

    BalasPadam
  10. tiket g bali ade skali tak kak??
    hiks..cik random sile la pilih saye..hihi

    BalasPadam
  11. assalam El..cantiknya FM bali tu..teringin nak animoon kedua kat sana !!!..apa ke sesapa nak sponsor tiket flight tuk mama?..ahaha..

    BalasPadam
  12. lawonya FM tu. aku ni tak pernah agi le ada FM bali. limau bali ada la pernah makan. hohohoho..

    boleh rasuah tak cik random tu? kahhhhhhhhhhhh

    BalasPadam
  13. cantik ! bertuah kalau dapat se :)

    BalasPadam
  14. wahhh ke Bali pulak kawan haku nehh..
    Lately haku tengok ko macam slow jerk update..naper?
    ko tak sihat ker?

    BalasPadam
  15. aku nakkkkkkkkkkkkk

    lama aku x terjah cini, terjah ja terus join hehehhe :P

    BalasPadam
  16. opsss...
    http://nureenasir.blogspot.com/

    BalasPadam
  17. alamak
    haku nakkkkkkkkkkkk beb :)

    BalasPadam