Rabu, 4 Julai 2012

JUARA SHOWDOWN 2012 - DEM LEPAK BOYZ

Dem Lepak Boyz telah dinobatkan sebagai Juara Showdown 2012. Aku igt
Project Elementz akan menjadi juara cuz theyol ni mmg sgt2 talented and every week mmg konsisten. 

Dem Lepak Boyz kalau breaking mmg ohsem lah...breaking tu mcm breakdance yg nari kepak2 kaki..pusing kepala semua tu..mmg theyol hebatlah..project elementz xleh lawan haaa...mmg luck kot sbb si Juicy tu ada dia JUARA ASIA breakers solo REDBULL
Tahniah DLB dan mereka membawa pulang RM50,000.


DEM LEPAK BOYZ JUARA


PROJECT ELEMENTZ NAIB JUARA


SOUL GANG 3RD PLACE



nota bijik: ok aku lak sambung nari lam bilik...ohsem tak?

4 ulasan:

  1. alahaii...dh tua ni akak tak tau apa2 dh psl pertandingan cenggini, El...huhu..
    Kalo pertandingan kilauan emas tu akak tau lah, hihi..

    BalasPadam
  2. alahai tak pernah tau pun el.. hahahha

    jgan sakan sangat kang busuk peluh en.od suh mandi len.. muahahaha

    BalasPadam
  3. ingatkan nak buat entry pasa showdown hari nih..cehhh dia yg buat dulu hahaha ...takpa esok uncle buat...

    mmg best lah masa battle tu..memang all out..rasanya uncle tengok project elementz dah surrender...kena attack kaw-kaw....dan dem lepak boyz masa persembahan kedua..mmg keluar habis jurus dia....

    berbaloi lah menang....

    final terbaek showdown untuk tahun nih.....

    tahun depan uncle nak masuk gak hahahaha..part joget lambak boley ka?

    BalasPadam
  4. ehem tak tahu pun psl ni..hikk2x..ketinggalan mama.. :(

    BalasPadam