Isnin, 9 Julai 2012

GAMBAR MAJLIS PERKAHWINAN IRMA HASMIE

Pada 7 Julai 2012 yang lalu, sebuah lagi majlis resepsi perkahwinan Irma Hasmie & Redza Syah Azmeer berlangsung dan kali ini untuk keraian sebelah pihak lelaki.
Irma Hasmie & Redza Syah Azmeer selamat bergelar suami isteri pada satu majlis akad nikah di Putrajaya pada 29 Jun 2012 yang lalu dengan hanya sekali lafaz.
Resepsi perkahwinan sebelah pihak lelaki ini telah di’adakan di Kelab Darul Ehsan, Selangor dan di’hadiri oleh kaum keluarga terdekat. Ini gambar sekitar majlis daripada Moment Effectsuntuk tatapan anda semua. sumber






gambar PERNIKAHAN Irma klik SINI

gambar PERSANDINGAN Irma klik SINI

10 ulasan:

  1. sweet sngat2...
    t adik kawen t jgn lupe wat post cmni jgk tau kak..hikss

    BalasPadam
  2. suka tengok irma .. sweet

    BalasPadam
  3. olooooo..sweet la diorang nie ^^

    BalasPadam
  4. sepuluh juta kali aku nak ckp gak. laki dia sweet. ada info yg aku dapat yg husband dia ni masa kat sekolah memang org dok admire. tapi dia jenis alim alim gitu. wat tak layan.

    sapa tak admire wei kalu handsome cam ni. tang alim tu memang la aku akui. nampak muka pun dah tau. then tak kawin lagi pun dah pi umrah.

    BalasPadam
  5. semoga depa ni jodoh bahagia sehingga ke surgaaa nah? suka tgk depa! santeks2

    BalasPadam
  6. Suka tgk cara majlis irma dan farah af dulu....

    BalasPadam
  7. depa dua neh memang sweet giler...suker tengok Irma..majlis irma neh memang osem sangat kann...!!

    BalasPadam
  8. tak jemu melihat photo2 perkahwinan irma.. :)

    BalasPadam