Ahad, 29 Julai 2012

GAMBAR ANAK ZED ZAIDI



Tahniah buat Zed Zaidi dan isteri, Natalia Mustafa Kamal yang selamat menyambut kelahiran anak sulung mereka awal pagi tadi di Pusat Perubatan Tropicana, PJ.
Isteri Zed Zaidi selamat melahirkan bayi lelaki seberat 4.32 kilogram yang di’berikan nama Ryan Ziqry itu melalui teknik pembedahan sekitar jam 9.30 pagi tadi.
“Ikutkan isteri saya nak bersalin secara normal tetapi doktor menasihatkan untuk melakukan pembedahan kerana saiz bayi terlalu besar. Bagaimanapun syukur semuanya telah selamat”
Sebentar tadi, Zed Zaidi buat pertama kali berkongsikan wajah anak lelaki sulung beliau melalui Twitter dan anda dapat tatap wajah’nya selepas ini. Comel!

11 ulasan:

  1. memang comel anak dia
    mak aihhh same besoor anak2 akk huhuh ;)

    BalasPadam
  2. fushh... 4 kilo lebih tu. tak terbayang aku wife dia dok carry. aku ni Aleesya 2.7kg pun rasa mcm dah tak larat nak jalan.

    BalasPadam
  3. ehem comil & besar baby dia..

    BalasPadam
  4. comelnyer... bsr tuh ;p

    BalasPadam
  5. 4.++ kg?? Huaaaaaa..mmg kus semangat betul baby nih. Kiut sgttt

    BalasPadam
  6. comel...leh tahan gak berat baby..mesti ikut ZZ...

    BalasPadam
  7. Kalo tgk gambar baby...semua nya comel2...

    BalasPadam