Rabu, 4 Julai 2012

DE PAUH GARDEN - BURGER KOMTAR


lama betul x wat n3 pasal JJCM
kalo kuar mkn pun asik2 ulang tmpt mkn yg sm..takan nak wat n3 lagi kot hahaha
so smlm weols decide nak cuba mkn beger yg baru2 ni kami tgk kwn en. od mkn one tempat kt
belah seberang sana

Location :  Permatang Pauh Bukit Mertajam dkt ngan Kementarian Pengajian Tinggi


DE PAUH GARDEN

environment cukup OHSEM
baru bkk pd awal Januari 2012
kami terjah sini pun nak rasa BURGER KOMTAR 
tp beger ni bkn homemade ok..alahh beger yg jual kat pasaraya tu jek..kalo wat homemad
rs lagi shedap kot...:)






Yeahhhhhhhhh ni lah BURGER KOMTAR yang aku nak try tu...biasa2 jek pun cam beger lain gak
cuma bertingkat2 je huhuhu


Komtar Senget hakhakhak


Aku kongsi ngan alana...abg danish ngan arwen...jimat2...BURGER KOMTAR AYAM SPECIAL RM15


Ngidam cendol..sedap!


En. od kemaruk ABC plak


Tempat sgt2 selesa..luas..cuma tandas xde letrik..jenuh aku 


Macam2 ada jual kt sini..satay..western, tomyam byk lagi


nota bijik: aah smlm diner potong diet aku..adoiii hakhakhakk
lum ada lagi beger homemade kt penang ni..mana nak carik cam kt KL tu huhu


10 ulasan:

  1. aduishhh...ade yg berbuka plak ni kang...
    nape la time adik pose akk wat post JJCM nih..hihi

    BalasPadam
  2. happeningnyer tempat ni...PG pun dah ada....aku kat key ell ni pun tak rasa2 lagi giant burger

    BalasPadam
  3. tak dpt lawan burger bakar notbadlaa grill kak *hasut kak l suh dtg kl* hihih :p

    BalasPadam
  4. tu dia dah mai ka kat penang ni burger tingkat tingkat tu. 15 hengget makan berger ja noh. kalau sorang makan mesti tak habis. Ni la malaysia noh. food heaven!

    BalasPadam
  5. Jenuh hg meraba dlm gelap kt dlm tandas tue..kah kah..
    Nmpak menarik..tpt pon lawa..:-)

    BalasPadam
  6. perghhh burger komtar...takpa nanti kita planning ke sini nak tak? hahahah

    BalasPadam
  7. perghhh..tu baru beger komtar.jp agi beger klcc plak.cmne la nak makan.hukhuk

    BalasPadam
  8. Ayak..camne la nak telan setinggi tu begernya el!! komtar senget?? Hahaha..

    BalasPadam
  9. EL kalau mama mai penang b olihlah belanja mama komtar senget tu ek?..ekeke..

    BalasPadam
  10. KAt tepen ada laa...daging burger wat sendiri...tp daging aje la. Ayam akak tak pasti lak, hehe..

    BalasPadam