Jumaat, 29 Jun 2012

UMO SAYA 1 TAHUN 4 BULAN LAH

yeahhhhhh saya dah 2 taun..aceh ceh ceh...mcm 2taun...tp baru 1 tahun 4bln
mama ngadu kat uncle2..auntie2 kakak2 abg2 eh kata saya ni cam budak besar...xpadan ngan kecik eh...mama tu dengki ngan saya..mentang2lah saya dah pandai semua..dah leh ckp...sure mama geram ngan saya eh..padan muka mama..igt dia leh buli saya...saya yg buli mama...hari2 mama jd singa..hahahaha 


kalo mama bw saya g kuar jalan2..sayalah paling teruja..saya xmo duk lam stroller..xmo dipgg..xmo dukung..hey saya dah leh jalan..bg saya bebas lah..erk!


saya dah pandai acah2 org taw..gg dah 10btg ok..tp suka geget org
sllu jd mangsa..mama lah..hahaha


saya dah pandai merajuk n marah..hehe padanlah mama kata saya x padan ngan kecik eh


ni untuk mama yg bucuk tu hahaha


sepet rambut ni helo kitty..auntie T yg bg..maceh auntie T...kiss pipi auntie ok :)


nota bijik: senin nak jln2 smpi meroyan boleh hahahaha 
lama x wat short trip ni..:) hepi wiken uols






7 ulasan:

  1. aalala...tomel2 nyer anak k.el kita nie...cute miut..eheheheh

    BalasPadam
  2. jalan2 kat blog yang superb wow wow ni sambil komen entry awak yang penuh dgn pic bby yang gilaaa comelll XD and nak gtau awak yang...

    ade hadiah misteri ni , tp xde tuannye, nak tak ? kalau nak .. pegi kat link ni , cbe try tgk , hehehe , , meh la tgk satt :P
    jangan malu2 jangan segan2,
    camner nak dapat hadiah nii ?

    http://mrs-akmareyna14.blogspot.com/2012/06/giveaway-mrs-akmareyna-vs-upm-padi.html

    BalasPadam
  3. comeynye die..
    eyh..lg comey dr mama kan..hiks...

    BalasPadam
  4. hehehe... gambar yang ketiga tu cute sangat . Alana sengih. jap ja noh dah setaun 4.

    hehehe... cute noh sepit elo kitty tu. comey je Alna Pakai. Be a good gegirl ok. nanti kawan ngan Aleesya tau.

    BalasPadam
  5. masyaALLAH!!!!!!!!!!!!!! comelnye anak iniiiiiiiiiii. help! gmbr no2 tuh gmbr mashammmm weh! sodap bau leher baby!

    BalasPadam
  6. suka tengok alana dalam troley.. bulat mata dia.. sat je weh dah setahun lebih...

    aku dengan sabarnya menunggu Dable H berjalan ^_^

    BalasPadam
  7. ehem kejap je dah 1 thn 4 bln..bila nak bagi adik kat alana..ahaha..

    BalasPadam