Khamis, 7 Jun 2012

SHE ALREADY 1 YEAR 3 MONTHS

cepat betul ms berlalu...rs xpuas nak melihat keletah anak2 aku taim derang tgh kecik ni...
taim ni lah ms aku buli cukup2...gomol cukup2..nti dah baliqh dah besor jd buah hati seseorg
ha mn lah leh buat tu semua...takan nak tgu cucu kot..muahahaha
abg danish tu dah 5 taun...pun masih aku gomol2 jugak..kdg2 tu bergusti sakan atas katil
arwen pun sm..peluk cium smpi lebam x hengat..


aku suka sgt buli ini budak taw..buli baik ke buli noty ke...sbb time kecik2 cam ni lah kiut jek pagai dia..lagi2 kalo aku buli kuaq ayaq mata...sampai sebek2 mulut tu teresak2 kahkahkahkah


kalo bab nyakat gelak x hengat mcm ni lah...smpai gelak npk gusi muahahaha


kiut x saya...ada cam boboiboy x muahahahaha...peminat boboiboy no. 1 ok


see nak tido pya psl...idung mama jadi mangsa...pgg je idung mama terus lena...kdg2 tu smpi dia korek dalam2 idung aku..aku lak senak muahahaha


nota bijik: sayang anak2 mama nie

12 ulasan:

  1. huwaaa...same la kite kak...
    suke sangat sakat budak kecik2 ni...
    dah nangis tu rase puas plak..hihi
    bezanye saye xde anak sendiri je lg..hihi

    BalasPadam
  2. mcm2 reaksi n mimik muka.
    ceria jee tgk. :)

    BalasPadam
  3. iye anak mama yg sweet/cute2...smoga mbesar mjadi anak yg soleh/solehah...yg nie pon anak gak kn..mama el...ehhee

    BalasPadam
  4. hahah mcm2 ragam kn nk tido. usik idung ni btul lain dr lain. anak sedara sy usik siku ibu dia before tido dok gentel gentel haha

    BalasPadam
  5. cepat je kan . me too,suka sakat gomol² sikenit sampai menangis² hahaha puas hati .

    BalasPadam
  6. alala tomei sgt...cam mummy diakan....gigi dah bnyk tu...geget sedap ni hehe

    BalasPadam
  7. kejap da noh. hahaha.. korek idung mama. bagus tu, kurang satu kerja mama. kalau idak mama kena korek sendiri. dah alana leh jadi assist lagi la senang si mama tu.

    be a good girl okey

    BalasPadam
  8. kejap je dah 1thn 3 blnkan.. taim kecik ni la best nak menggomol...

    mama pun tahan je hidung tu.. lg satu bab bantal busuk tu hahhahaha tetap ada

    BalasPadam
  9. Sedih aku baca entry ko ni..
    Anak2 cpt je besar nya kan?
    Huk3!!!!!

    BalasPadam
  10. comei gilsss anak2 ko! mengekek2 die gelak.. adeh! somel..

    part yg korek idung tuh ade2 ala2 penambah perisa x?

    BalasPadam
  11. ehem sekejap je rasanya..dah 1 tahun lebih alana skrg ni..

    BalasPadam