Isnin, 18 Jun 2012

REKOD PRESTASI AHMAD DANISH ZIKRY

jumaat lepas dpt surat dr cikgu
kena dtg nak amek buku rekod 
ha berdebar2 lah aku..yelah 1st time nak tgk perkembangan beliau kt skul
cam tu lah kot mak abah aku berdebo nak tgk perkembangan aku dulu2 kan..hahaha
pg ni sampai2 je skul abg danish..tgk beliau tgk mewarna 
ralit sgt nampaknya smpai xtegur aku pun..wakakaka..eksen hang no abg danish hehe
pas2 barulah cikgu kelas dia ckp...ahmad danish..xmo tegur mama ke?barulah ckp..mama abg tgh warna ni jgnlah kacau..amboi2..kt umah xde lak hang rajin no...hehehe xpe2 buatlah keje kamoo mama nak ckp ngan cikgu ni...

menurut cikgu kelas..keseluruhan ahmad danish ni bagus.. dari zero xtahu ape2..skang dah half year...ada kemajuan..dia mahir lam matematik lukisan dan sains..bacaan skang mmg tahap baik
eh xtau pulak aku abg danish tau eja..hahahaha poyo punya mak kan ngeh3x
kata cikgu lagi..ahmad danish sgt kreatif..dialah yg paling kreatif...lukisan mmg dialah no. 1 hahaha
aah cikgu kat umah tu mcm2 lah dia buat..smpai kdg2 tu xlarat nak layan hahahaha

bila tya cikgu..part mana yg ahmad danish lemah?cikgu jwb..tiada kelemahan beliau..biasalah mula2 tu mmg zero..tp lama2 ok dia leh pickup...alhamdulilahhhhhh sejuk perot mama danish hehehehe


Buku repot


Lisan mmg cemerlang


Ha kan bacan pun cemerlang..aku xtau ini budak pandai baca..kt umah tahu main games jek


Tulisan pulak 


Sains


Cikgu kata..ahmad danish mmg sgt2 suka belajar..sampai cikgu kdg2 terpaksa bagi extra homework..ha betul tu..kt umah pun sm gak..kdg2 abis semua kertas buku2 dia nak buat


Kemahiran



see npk x abg danish pgg ape tu..dia boleh g amek kotak susu then gunting nak jdkan kapal askar yg dlm saving private ryan tu..muahahaha...fanatik betul beliau dgn askar2 toy tu...
sebelah tu kwn girl dia hasanah..cute kan mata bulat
cikgu kata deme dua ni mmg close..n hasanah sgt baik suka tulun kwn2


nota bijik: mama n abah doakan abg gud in studi ok

9 ulasan:

  1. pandai nyer. wah.. mencanak A dia. bagus. good boy.

    BalasPadam
  2. 6 thn kan si Danish ni.. Bijak la abang.. Gud boy!

    Moga jadi anak yg soleh buat abah dan mama ye syg

    BalasPadam
  3. good job abang danish! kekalkan kecemerlangan sampai bila2 ye...

    BalasPadam
  4. Tahniah abang ensem..pandainya !!!.. :)

    BalasPadam
  5. alhamdulillahhh
    keep a gud study dear ... ;)
    anak sape nie ?? mama ke papa nie ;))

    BalasPadam
  6. ehh, rambut dia sudah pendek, hikk..

    congratz, smoga trus sukses ^^

    BalasPadam
  7. wahhhhh hebat lah abg danishhh...
    cayalah...!!!

    tahniah abg danish
    terus jadi abg yang hebat dan anak yang soleh yer nakkk...:)

    BalasPadam