Ahad, 24 Jun 2012

MASTERCHEF SELEBRITI - THANUJA TERSINGKIR

Masterchef Selebriti untuk cabaran penyingkiran kali sekali lagi Tomok terselamat
Mmg luck lah si Tomok ni..ni dah msok kali ke6 beliau terselamat dalam cabaran penyingkiran. Aku tgk hidangan beliau pun mmg nyawa2 ikan jek

Cabaran penyingkiran kali ni menyaksikan 4 selebriti bertempur di dapur iaitu Farouk, Angah, Thanuja dan Tomok


Dalam masa 60 minit dan pantri terbuka, mereka dikehendaki menyediakan 3 jenis hidangan minum petang.. mampukah mereka melakukannya?


Hidangan Angah Jemput-Jemput Udang, Puding dan 'Scones'


Hidangan Thanuja  Minum Petang Kontemporari


Hidangan Tomok Sandwich Strawberry Mango Crust


Thanuja mewakili Persatuan Kebangsaan Kenser Malaysia dengan Derma RM4500



nota bijik: Now Masterchef selebriti TOP 8 ialah
Dato Fazley, Juliza, Jehan Miskin, Farouk, Azwan Soo Wincci, Angah dan Tomok
Saksikan cabaran kumpulan esok. Pasti kecoh dan happening...confirm pya hahahahaha

11 ulasan:

  1. thanuja lawa sgt... suka tgk thanuja :)

    BalasPadam
  2. apa mau buat... rezeki takat situ jer..

    BalasPadam
  3. program apa jadah nih???? kalau berkaitan astro uncle tak herannnnnnnnn...uncle tarak astrooooooooo....thanuja tu siapaaaaaa? dah kawin ka? ngehehehhe..lawa

    BalasPadam
  4. memang terbaik lah
    hidangan tomok pun simple
    nak2 strawbery tuu
    akk x tgk tapi syukur dia berjaya

    BalasPadam
  5. weee....go kak el gooo!!!..
    eyh silap plak...g tomok!!hahahha...

    BalasPadam
  6. sian aku kat tomok semalam. punya le dok nunngu onde onde dia timbul idak jugak timbul. upernya tersilap tepung. kalau idak mesti best kan chef tu makan.

    tapi kan, kenapa ek chef Amran tu pakai suaq nampak mcm semacam je. hahahaha....pipi dia tu, botok ka? hahahaha

    BalasPadam
  7. caye lah tomokkkkk......ehheheeheheh

    BalasPadam
  8. ku suker tengok tanuja cakap..gigi diyer cantikk putih melepak..

    BalasPadam
  9. Matik2 ingatkan si tomok yg out. Tomok mmg gila arr dia punya lucky dok dlm tuh. Selalau je nyaris2 tersingkir kan??

    Apa pun, thanuja pun bknnya tak pandai masak..luck je xde

    BalasPadam
  10. ehem tak sabar nak tahu siapa pemenang pertama `selebriti masterchef` nanti..hikk2x..

    BalasPadam