Selasa, 12 Jun 2012

MASTERCHEF SELEBRITI - LOUISA CHONG TERSINGKIR


lawak mmg lawak cabaran kumpulan minggu ini..sape lagi yg buat lawak...sape lagi double AA la..Azwan Ali..dia tu w/pun mulut kecoh tp mmg meriah..smlm aku x tahan tgk beliau..smpai terlondeh2 suar tracksuit nampak boxer hijo...ni sbb beliau gara2 nak g amek barang pantry kena redah sungai...oh ya cabaran kali ini di Ulu Yam berkonsepkan ala piknik. Pantry pulak derang letak seberang sungai sana..so kena redah. AA x kesah suar dia terlondeh janji barang yg nak dimasak ado...mmg kecoh betul ms tu..hehehehe

Dalam lawak2 AA tu ada pulak yg hover hangin satu badan. Raja Azmi buat hal pulak. Terkujat aku. Gara2 juliza menegur dia..raja azmi yg salah faham telah sedikit eh byk gak terguris or tensen. Gamat gak dalam dapur masterchef tu..rakan2 turut mengkooldown raja azmi. 

Kumpulan merah diketuai oleh Louisa Chong telah kalah dalam cabaran kali ini. Dan kesemua telah diberi peluang untuk cabaran penyingkiran. Cabaran kali ini kena masak popia taraf 5 bintang gitu. Aku dah aim Louis Chong mesti terkeluar pya..sbb b4 aku tgk dia xpandai sgt masak n deko2 ni..yg lain2 mmg ada gaya n masak...tp mungkin rezeki Louisa di sini sj.

Spt biasa Tomok salah 2peserta tercorot akhirnya Selamat. Lucky him lor kan..hehehe


Hidangan Louisa Chong - ekekeke popia buah mcm tu 1st time tgk :)



nota bijik: suka tgk cara fazley...dia tu ckp penuh berkarisma kan hahahaha


3 ulasan:

  1. ehem..louisa ke yg keluar arini..mama tak sempat tonton..sbb tadi tv yg tgk mama..ha2x..

    BalasPadam
  2. ceh tak lepas tgk yg minggu louisa kua nih.. tp mmg trajis bile mmber2 cite kat fb. x sbr plak nk nengok hari sabtu ni marathon. btw AA tuh memule kekwat, lame2 aku tgk die tuh emotional die tuh je yg kalah kn kite ni, lain2 die cam ok plak.. sian pon ade.. huuhuhuu.. drama sgt. and raja azmi mengeletis lah!

    BalasPadam
  3. betul wehh..haku pon suker tgk dr fazley cakap..cakap org berilmu memang lainn...macam fikir dulu nak cakap aper-aper ponn...

    BalasPadam