Selasa, 19 Jun 2012

MASTERCHEF SELEBRITI - KARL SHAFEK TERSINGKIR

Yes kali ni kali ke-5 Tomok tergolong dalam peserta penyingkiran. Memang rezeki beliau tiap kali terselamat.   

W/pun rmi yg ckp Dabel AA akan terkeluar...ish kalo dia kuar cam x best lak Masterchef tu...betul x..cam sunyi jek..tgk je lah pasukan biru hari tu (Juliza, DFazley, Jehan, Thanuja dan Angah) mmg betul snyp jek taw..compare ngan kumpulan Dabel AA yg kecoh hapening hahahaha
betul lah kalolah Dabel AA kuar confirm x meriah Masterchef..lantaklah dia ngan drama dia tu  ngan diva dia...janji meletop Masterchef

Karl Shafek yg aku npk terlalu confident dan strick fwd telah tersingkir. Ni mayb masin mulut beliau sbb mula2 chef juri tya beliau siapakah yg bakal tersingkir. Karl Shafek jwb..mayb dia..ha hambek ko mmg tersingkir lor..lgpun hidangan ikan salmon beliau xmsk di tgh2 dan ada tulang. 
Dlm pd tu kan dia leh kata saya confident Azwan Ali tersingkir...muahahah
aku npk Karl Shafek ni x bape suka sgt lah ngan Azwan..:)



Kumpulan Merah Soo Wincci, Karl Shafek, Dabel AA, Farouk dan Tomok masing tgh menyiapkan cabaran masak bertemakan 'Chop' (ada ikan, kambing, salmon, ayam dah pelbagai) 



Hidangan Tomok 


Hidangan Soo Winci


Hidangan Azwan Ali


Hidangan Farouk


Hidangan Karl Shafek. 


nota bijik: seronok betul ngan masterchef ngan gelagat Farouk, Azwan, Jehan dan Angah yg kelakar abish hahahaha

10 ulasan:

  1. uwaa...lupa lak nak tgk td

    jom follow makneng

    BalasPadam
  2. ingatkan azwan ali yg tersingkir...rupa2nya karl..kasihan dia..
    ape2pun nasib baik tomok terselamat.. :)

    BalasPadam
  3. makin lama tgk masterchef selebriti ni makin best plak. sbbnya suka tgk gelagat dord yg macam2 tu.

    BalasPadam
  4. Betul tu el. Laki mak pun tasuke AA tp dia tatau..tanpa AA tu kang,mmg tak meriah la masterchef tu.

    Lgpun,mak rasa adil karl tu keluar. Ada tulang n tak masak..

    BalasPadam
  5. huhuhu...tomok itu tu mse kot..ahahahaha

    BalasPadam
  6. suke tgk tomok ngan angah...
    AA tu penambah rating je tu kak.. :)

    BalasPadam
  7. Yg kelakar...episod ari isnin ri tu ler..siap ada drama kan..hehe..
    Saja jer bagi seri dulu...nampak sgt dramanya!! em..

    BalasPadam
  8. family sy pun suka tgk citer ni ^^

    BalasPadam
  9. ehem..mama tak sempat pun tgk ..hu2x..

    BalasPadam
  10. ko tengok gaya si azwan persembahkan menu diyer...hahhhh kau terangat diyer punyer tom...kahhhhhhh guling2 haku gelak ngan laki hakuu...hadei...

    Masterchef neh haku tak miss satu episod pon sebab suker tgk gelagat retis2 neh mase masak terutama sekali si jehan ngan angah..farok ngan azwan pon ok jugak..keras perut haku dok gelak...:)

    ekcelikan ku suker oh si karl nehh...sedih la diyer dah keluar..hilang senyuman manis kat dalam tuhh...

    BalasPadam