Selasa, 26 Jun 2012

MASTERCHEF SELEBRITI - JEHAN MISKIN TERSINGKIR


Masterchef Selebriti kali ini untuk cabaran penyingkiran luck x menyebelahi Jehan Miskin. Kumpulan Biru yang terdiri dari Jehan Miskin, Farouk, Soo Wincci dan Juliza sama2 mencuba sebaik mungkin untuk memasak cabaran kali ini iaitu membuat rempah kari sendiri dan masak menu yang bertemankan KARI INI HARI..hahahaha

Yg xleh bla tu menu hidangan Farouk...nama hidangan KARI INI HARI DALAM SEJARAH...tema hidangan Jehan pulak KARI HARI HARI MAU..hahaha mcm2 lah theyol nie...

Aku mati2 igt Juliza yang terkeluar. Tp apa pun setiap cabaran penyingkiran sure ada yang tersingkir kan hehehe...

Apa pun syabas pada Jehan Miskin. U r top 8. Dun stop cooking ok :)

11 ulasan:

  1. Disagree dg penyingkiran Jehan. Mungkin dari segi rasa dia kalah dg juliza tapi dr segi tema dia lagi menepati tema drpd Juliza yg masak kurma. Minggu lepas bila Thanuja terkeluar, chef tu bagi alasan sebab Tomok lebih menepati tema walaupun tomok hidangkn strawberry celop coklat. Macam ada konspirasi utk kekalkn juliza.

    BalasPadam
  2. ehem..ensem boy terkeluar ke mlm ni?..hu2x..mama terlepas lagi menonton..hu2x..

    BalasPadam
  3. amboi nama tak menahan huhu. sorry lama tak dtg sini kak. busy :(

    BalasPadam
  4. aiyak! aku tak pernah tgk walau sekali. azwan ali ada lg ke atau dh kene singkir??

    BalasPadam
  5. terlepas menonton.. alamak kenapa dia yg terkeluar!

    BalasPadam
  6. Jihan ka terkeluar semalam?? Alolo..tertinggal plak episod smlm. Hurm...xpe. Sat lg balik cpt2 lunch time nk tgk ulangan

    BalasPadam
  7. aku tak setuju. dam! ( sambil ketuk meja) hahaha... tapi ni la kn dat bertanding. sian jehan kuingat JOHAN. upenya ko hanya jehan bukannya johan. kahhhhhhhhhhhhhh dok merepek plak aku ni.

    BalasPadam
  8. eeiii suka bebenor ko dengan rancangan nih ek? hihihihi uncle hanya sekadar tumpang dengar berita jer hahaha

    BalasPadam
  9. rasanyer dah leh agak jehan keluar...aku fanatik sgt tengok masterchef ni....kekadang tak tau betul ker auta depa masak ni hehe...

    BalasPadam
  10. haku dok doa juliza yang keluar sebab nampak diyer kerek sangat.berlagak hebak lak tuhh..nyampah hakuu....hahahhaha overkan haku siap doa org tuh keluar...huhuu

    BalasPadam
  11. nurulpun ingat juliza tup2 hero yang satunie

    BalasPadam