Ahad, 3 Jun 2012

MENTOR 6 AKHIR - TAHNIAH CAROLINE, ZATUL DAN ANAS



SEPARUH AKHIR MENTOR 6 sebentar tadi menyaksikan pertarungan sengit antara protege Caroline, Zatul, Anas dan Tisha 


Akhirnya terjawab semua persoalan malam ini. Tahniah diucapkan kepada Anas, Caroline dan Zatul. kepada yang menyaksikan secara langsung dan yang datang ke Auditorium MBSA, Terima kasih kami ucapkan, jangan lupa minggu hadapan Final Mentor 6 Ahad 9 malam. siapa pula yang bakal menjadi juara Mentor TV3 musim yang ke 6



UNDIAN 131

Medley Layar Impian dan Set Fire to the rain oleh Puteri Caroline


UNDIAN 122

Anas mempertaruhkan lagu dari gabungan thousand years dan dram king



UNDIAN 127

Tribute kepada Wings melalui lagu Taman Rashidah Utama dan Opera Hidup oleh Zatul



UNDIAN 86

Dikir Rambong dan Mahluk Tuhan Paling Seksi dari Tisha 




nota bijik: cayalahhh zatul...persembahan sgtlah mantop..sore pun power
tp nape eh undian SMS beliau sgt2 kurang?korg undi ke x?hahahahaha camlah aku undi
papepun zatul antara yg terbaik...

3 ulasan:

  1. mentor? aaaaaa ... rancangan apa nih? hahahaha..uncle dengar dari jauh..tapi tak tengok pun ....benci hahahha

    BalasPadam
  2. tak pernah berkesempatan nak tengok sebab selalu takde kt rumah time ni huhu

    BalasPadam
  3. ehem mantap sungguh persembahan peserta2 mentor ni..:)

    BalasPadam