Khamis, 21 Jun 2012

HARI2 PUSS IN BOOT

 nilah one cara aku nk bg tenteram skit lam umah tu
time nak msk or nak tido...psg jek movie ha tgk lah smpi lebam anak2
paling derang suka movie PUSS IN BOOT
ha alana dak tecit baru 1thn 3bln tu
tgk movie tu cam org besaq..siap gelak dekah2 lagi taw...


tgk PUSS IN BOOT smbil mnm susu


tgk lelok eh anak2..mama nak cook for uols :)


pas tgk PUSS IN BOOT..continue plak SHREK..pas2 THE SMURF..pas2 TOM & JERRY pas2 mama lak layan tgk John Carter...semua movie2 weols donlod kt torrentz...plug in kt tv..xyah beli cd dah..jimat

15 ulasan:

  1. pandainye mummy ni...
    xyah nak beli2 cd..hihi..
    budak2 comey pon senyap je tgk katun.. :p

    BalasPadam
  2. Mmg kena rasuah cmni la kan kalau nk bhat keja umah..idak mmg kacau..sm ngan anak aku..
    Best ka beb? Nk kena g beli CD nie..:-)

    BalasPadam
  3. hahaha..cmtu je la cara nak bg diorang x kacau kita nak buat keje.kakak ika pon buat cmtu jugak.lalala

    BalasPadam
  4. ahaha samala kitorg pun download je pastu cucuk kt tv pendrive senang dan gambar clear :p

    BalasPadam
  5. me pun peminat puss in boot...sexy cat hehe

    BalasPadam
  6. Bior dowang tengok smp lobam. kalau kat umah tu pon sama. Bila suka tgk apa2 criter, dok le berulang smp nk berasap tv! haha...

    BalasPadam
  7. ehem..senangnya nak jaga diaorg..kasi puss in boot dah terbaring !!! ..ehem bolihlah EL meluruskan badan..betul tak?..ahaha..

    BalasPadam
  8. wah kemain semua citer omputih.kak kat astro Zee pon ada citer katun tapi dalam bahasa tamil la.ce try dorang tak minat ke?

    BalasPadam
  9. Hahaha..bijokkk..bijokkk! Pasni caiyaq anak2 dok pakat speaking london

    BalasPadam
  10. bila diaorg leka, kita leh buat macam2.

    BalasPadam
  11. syabas...aku pon selalu camtu..tapi kang tak larat nye asikla suh ulang tayang sampai nak tgk news pon tak boleh hohoho

    BalasPadam
  12. Best nye cerita tu. Hooo. comel je diorang. hehe =D

    BalasPadam
  13. comel betul anak anak darang hang el. haih bertuahnya hang, bila dorang besar mesti kecoh dapur hang tu.

    Alana tu dah reti duduk diam. pandainyerrrrrrrrrr

    BalasPadam
  14. owhh tak terfikir lak haku nak plug in kat tv...makaseh kasi haku idea...kahhhhhh slow betul haku nehh....:P

    BalasPadam
  15. mekasih dapat idea=)budak2 kalau nengok kartun mmg leka..tapi sofia ilangjer kejap carik...kalau dia tak tido payah weiii

    BalasPadam