Jumaat, 22 Jun 2012

GAMBAR SITI NURHALIZA BERSAMA PEMINAT DI AUSTRALIA

 Ada beberapa aktivis gossip membuat andaian yang Dato’ Siti Nurhaliza bercuti seorang diri ke Australia kerana bergaduh dengan suami tersayang. Tinggi imaginasi mereka.

Melalui jenama kosmetik milik beliau SimplySiti, sekumpulan pelanggan dan peminat bertuah telah terpilih untuk mengikuti percutian yang di’panggil Stress-Free Getaway.

Dan destinasi mereka adalah Sydney, Australia dan ketika artikel ringan ini di’tulis, Dato’ Siti Nurhaliza dan delegasi kini berada dalam hari terakhir percutian 5 hari tersebut.
Kepada peminat & mereka yang terlepas peluang menyertai percutian ini, Dato’ Siti Nurhaliza berbesar hati untuk berkongsi gambar beliau melalui Instagram untuk tatapan anda.







sumber


nota bijik: aku tingin nak wat aksi lompat tu..tp camera aku xmmpu..haha

12 ulasan:

  1. alolo...comey je die lompat..
    terserlah keayuan di situ...
    kak..ce akk amik pic cmtu..mesti comey gak..hihi

    BalasPadam
  2. kenapa gambar uncle takdepun..aduhhh..haaa nampak pun...hang nampak tak uncle dok pegang banner siti tu..adehh terlindung laa..ada kat belakang tuuu hahahhaa

    BalasPadam
  3. Ct nih,buat la apapu..comey je memanjang kan?

    BalasPadam
  4. Cantik ler dia ni..
    Muka dia lembut jer..
    Kan wok kan?!!
    Ko anak2 sihat?!
    TC & happy weekend.. ;)

    BalasPadam
  5. aku tak pakai or beli pun ss. kalau aku beli mesti aku leh ikut sekali.

    BalasPadam
  6. amboi2 cikkk puan ctttttttt
    lompat nampakkkkkkkkkkkk ekke

    BalasPadam
  7. El...hang kata dh dok survey dslr. Mananya?? tak beli lg ke??

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha kak..el tangguh dulu nak beli dslr tu
      nak beli hat yg suka tu bajet x cukup kahkahkahhh
      insyallah kak lam sebulan 2 ni kot..tgh nak menabung :)

      Padam
  8. peha dia ngan peha akak sape punya lagi besau ea?kahkahkah

    BalasPadam
    Balasan
    1. konpom peha ko lg beso kan..hahahaha

      Padam
  9. Sis mmg minat sangat kat dato'siti ni...comey muka dia.

    BalasPadam
  10. ehem..mama minat dato siti ni..dia cool je bila org kutuk dia macam2..ehem susah jadi retis ni..asyik ada je gossip yg hot2x..ahaha..

    BalasPadam