Selasa, 19 Jun 2012

Gambar Shah Jaszle dan kekasih baru


Walaupun mahu orang ramai memanggilnya dengan nama Shahrizal, Abang Nara tetap rasa nama Shah Jaszle lebih komersil dan sedap didengar. Sekian lama sepi daripada kontroversi, hari ini menerusi Twitternya, Shah Jaszle telah berkongsi sekeping gambar yang diambil menggunakan Instagram.


Berdasarkan ayat-ayat di dalam gambar ini, tarikh 15 Julai yang dibulatkan akan menjadi hari Shah Jaszle masuk merisik kekasih hatinya. Beserta dengan gambar ini, Shah Jaszle telah pun me”mention” nama Redzwani Puteri. Untuk makluman, Abang Nara pernah menulis tentang Redzwani Puteri yang dikatakan kekasih baru Shah Jaszle selepas putus dengan Miera Liyana


Jika benar apa yang ditulis dan dikongsi oleh Shah Jaszle ini, jutaan tahniah Abang Nara ucapkan. Umur kita pun bukannya semakin muda. Satu hari nanti, pasti akan mendirikan rumah tangga bersama orang yang tercinta. Lagi cepat lagilah bagus kan? Moga-moga segala perancangan Shah Jaszle dan Redzwani Puteri akan berjalan dengan lancar.






10 ulasan:

  1. cute je gf baru dia nie...hope bahagia :)

    BalasPadam
  2. whoiisshh..seb baek die tak kuarkan pic ngan adik awk ni kak..
    cemas gak td..i xsuke gosip2 liar nih...hahaha

    BalasPadam
  3. eh, mcm x brapa glamour jek

    BalasPadam
  4. ish.. tetiba rasa mcm aku masuk blog abang nara le pulak. tapi kan aku selalu konfius mamat ni ngan randy penggalkepala. upss.. randy panggalila.

    BalasPadam
  5. comel and sepadan....elokla tu pilih retis kan phening...

    BalasPadam
  6. amboi ko nok , cm wartawan artis kan ..

    cute jgk gf baru mamat ni ..

    BalasPadam
  7. Muke nk ala2 mira dlu tu je... Taste eh gituw

    BalasPadam
  8. ehem..ok kan muka GF ni..ada iras2 shah.. :)

    BalasPadam