Khamis, 7 Jun 2012

GAMBAR NASHA AZIZ TERBARU COVERGIRL MAJALAH ENF


Satu lagi wajah eksklusif yang amat jarang kita lihat iaitu Nasha Aziz telah tampil sebagai covergirl untuk kulit depan majalah online ENF edisi ke-8. Gaya rambut mohawk dikenakan dengan dress merah pendek memberikan perspektif keteguhan personaliti pelakon ini yang seakan tidak dimamah usia.

Berkongsi serba sedikit mengenai penglibatannya dalam dunia seni, Nasha Aziz memberikan pandangan bahawa seni berupaya menaikkan taraf individu daripada biasa kepada luar biasa sehingga bisa mengagumkan orang luar. Jika anda ingin mengetahui apakah cerita disebalik dunia seni, layari majalah ENF ya!


P/s: Bila agaknya Nasha Aziz nak menamatkan zaman bujang ye?



nota bijik: alhamdulilah badan aku kembali ok..rs ok dr smlm dan pg td..sape2 bosan moh la tgk magazine ENF ni secara online xyah beli pung..smbil2 mnm petang tgk nasha aziz pun cantekkkkkkkk hehe
nasha ni one of artis yg aku suka...lakonan  mantop...orgnya pun lawooo..xnpk pun dia 40s...

15 ulasan:

  1. aku dtg komen....
    tapi bukan psl ko aku nk komen aper eh? ;p

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha baru nak mai komen
      kalo aku x ckp td..tak dok nak mai jenguk aku kt sini yo
      hai byk gak lah n3 psl aku ngan anak2 aku..ko x komen pun
      sapelah aku kan

      Padam
  2. hohoho.. memang dia lawo el oi. ish. kalau aku duduk mcm dia yg berbaju merah tu. nauzubillah. mau fengsan. spare tayar sana sini.

    hmmm body dia memang cung. aku suka dia gak sebab body dia tu kurus tapi bukan jenis taraf cekeding. just nice

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha betul apa yg hang ckp tu
      badan dia just nice..sedap kan
      x kuruih x gemuk...ala2 badan superperfecto

      eh hang leh pa posing duduk cam tu
      lagi laki hang suko...wat lam bilik syp2 dah lah
      tayang kat en.laki...tp kan nti en.laki hang apalah yg merepek bini aku ni..kahkahkahkah hang jwb je..mlm jumaat bang...dun talk to much...jalannnn kahkahkahhhhhhhhhhhhhhhh

      Padam
  3. Balasan
    1. skang ni dia jarang kuar mn2 maq or tv
      dia kerap wat modeling :)

      Padam
  4. P/s: Bila agaknya Nasha Aziz nak menamatkan zaman bujang ye?

    dia tunggu Sop yer! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. yolah tu..tgu hang lah x pinang2
      ha bila nak mkn nasi myk..kalo jd..jgn lupo jomput hehehehe

      Padam
  5. nasha aziz nie..sore dia mmg lunak...sweet..:-)Aku suka

    BalasPadam
  6. feveret dlu ni.. tp la ni idung dia tinggi bebeno x dan dah nk minat, bole?

    BalasPadam
  7. weee...my favorite ni dr dulu kak..hihi

    BalasPadam
  8. akk x pernah baca majalah nie huhu
    tapi nasha nie memang everlasting pretty kan ! .. ;)

    BalasPadam
  9. badan nasha ni maintain je kurus kan

    BalasPadam
  10. mmg bdn & muka dia cantik kan.. jeles aku.. nk gak aku kurus g2.. :P
    aku tgk dia jd juri dlm fesyenista bb kiko nmpk cantik la dressing dia, sweet g2..

    BalasPadam
  11. ehem..lama tak tgk nasha berlakon..kalau adapun cerita lama diulang kembali..mama suka tgk nasha ni..cantik & pandai berlakon..eh seksi sikit pic.tu !!!..he2x..

    BalasPadam