Selasa, 19 Jun 2012

GAMBAR MARIA FARIDA HOT DI LITAR SEPANG GT


Bila tiba musim Super GT di Sepang, pasti ramai para peminat akan menghadirkan diri untuk melihat kehebatan dan keunikan kereta-kereta pelumba yang dipamer dan digunakan.
 
Namun, antara faktor lain yang turut menarik perhatian peminat selain kereta-kereta Super GT termasuklah gadis atau “race queen” yang biasa kita lihat ‘bertenggek’ di bonet, pintu, mahupun tayar kereta. Namun, keseksian “race queen” ini semua dengan mudahnya terjejas apabila kelibat Maria Farida yang selamba memakai baju merah berlengan pendek dan berseluar jeans biru.








nota bijik: perghhhh body mantop uolss
dia ni early 40 kan...auuuuummm lebih hot dr rozita che wan hahahaha

8 ulasan:

  1. kalau tak salah aku, dia ni dulu race queen gak kot. memang dia ni lawa le. tapi aku tak suka dia berlakon. tak tau le tak kenan.

    BalasPadam
  2. ingatkan hot pakai er..er.... hahahaha..kalau gini..3 ex uncle pun lagi daringggg hahahaha..opsss harap aunty tak baca ..

    BalasPadam
  3. Weyyyyy... Klu die kibas flag tu aku rse kalah gadis litar separa bogel tuh.. Cunnnn n hotzzzz

    BalasPadam
  4. dikk
    sibb baik dia x pakai skirt pendek macam gadis litar wehh
    kalau idokkkk harus kena rejam dia huhuhu

    aah dia dah early 40 , bodyy macam x pernah kawin kan
    admire nie .. admire body lahh bukan perangai dia huhuh
    mentang2 JAN kan huhuhhu

    BalasPadam
  5. slalu klau GT mmg ramai nk tgk race queen jaa, erkk...

    BalasPadam