Rabu, 27 Jun 2012

GAMBAR DIANA AMIR TUNAIKAN UMRAH

GAMBAR DIANA AMIR TUNAIKAN UMRAH










nota bijik: muka diana ni sekali tgk cam mix arab pun ada kan


12 ulasan:

  1. cantik sngt die...suke tgk.. :)

    BalasPadam
  2. budak kecik anak pak arab mana yang dia snap photo together tu. so comeyyyyyyyyyyy

    BalasPadam
  3. sejuk je mata tgk d.a ni kan kak

    BalasPadam
  4. dia bertamabah cantik bertudung....serius jealous dgn dia...

    BalasPadam
  5. mohon pencerahan dari tuan tanah...

    siapa dia tu diana amir? huhuuu

    BalasPadam
  6. ehem cantik diana amir ni..ada iras2 nora danish pulak..hu2x..

    BalasPadam
  7. comel kan dia.... comel mcm aku x? hehehe

    BalasPadam
  8. masa dulukan dia seksi betul.tak sangka dia berubah sangat..memang dia insan Allah pilih untuk mendapat hidayah..alhamdulillah..makin cantik walaupun tak bermakeup

    BalasPadam
  9. Org cantik...pakai apa pun cantik. Bila mcm ni lagilah terserlah kecantikan nur dia...

    BalasPadam
  10. Bestnyer...thinking of my fathe la plak..haizzz!

    BalasPadam
  11. diana amir, sudi tak awk menjadi isteri saya ?? :)

    BalasPadam