Jumaat, 15 Jun 2012

DAPAT KAD RAYA


pose pun belum..dh dpt kad raya..ish malu lak nak tayang kt uols
ha hambek ko...bkn calang2 en. od tu taw..sekali omputih dia tulis..ngeh3x
en. od x main2 lah ayat2 cinta melayu..dia tibai semua omputih2 taw...
hahahaha cer bc ayat ni "I still remember when we use to sit by the sea at gurney drive"
weols mmg sllu detin kt gurney drive..n kt situlah memory cinta kami...hoiiiiiiiii cam xcaya..cintan jugak kami kan ahaks...ha kt situ mcm2 janji..mcm2 ayat2 cinta kuar..dah CINTA ITU  BUTA kan
kahkahkah rs nak muntah x..lalalalala

beno itu adalah kad raya ntah tahun bila eh end. od bg kt aku taim kami kapel..jap nk igt..emmm xsilap 2001/2002 kot
ha giler lama aku simpan salah satu bukti cinta kami w/pun itu kad raya ahaks

benonye ada lagi ayat2 cinta yg en. od bg kt aku
kira cam love note lah...ritu ada lah aku korek cari..xtahu letak mn
after weols detin en. od akan bg love note yg dah lipat2 kcik...
aku balik umah baca..then dia kol...mulalah ayat2 cinta kuar..ngeh3x...
ni gara2 aku bc love note n3 lyafarina ni..tu yg aku teringat balik hahahaha
t..aku dpt korek..aku tempek sini wat kenangan tuk aku boleh :)

love en. od forever2 taw muahahaha




nota bijik: eh kad raya tu ada muzik lagi taw..kehkehkehh








7 ulasan:

  1. wohoiii!!!! suweeett sungguh...
    leleyh2 air liur bace kad nih..hahaha..
    kak..ingat kan ayat last tu..
    "selamat hari raye my MONEY"..upe2nye honey..
    hahahaha... :p

    BalasPadam
  2. hmm.. jiwang habih hang pa noh. aku pun ada, masih simpan dalam lipatan sejarah. malu nak tunjuk kat blog. simpan je. bior anak cucu terjumpa sendiri. kikikik...

    ye la kan cintan cintun pas tu kawin & happy forever ...

    BalasPadam
  3. Alololo..kenangan terindah tu el. Melompat x laki ko klu dia tau ko share kat blog ni?

    Hihi

    BalasPadam
  4. ceh ingat kan dapat kad raya tahun ni..hahahha ..mmg ayat best tuuu ...nanti raya hang kasi kad kat uncle ..tulih ayat panjang-panjang nooo hahahha

    BalasPadam
  5. haha comel je akak dgn abg od. klau ingat balik zaman bercinta kelakar kn. tp zaman kapel mmg romantik tak hengat huhu

    BalasPadam
  6. amboiii xtahannn....speking london.....x sangka abg od hang romantika kan...acehhh....ingattt no woman no cry..hahha...pheewittt

    BalasPadam
  7. wah2x..mama ingat kad raya utk tahun ni.. :)..mama pun suka simpan kad2 dr en.papa..hikk2x..

    BalasPadam